Лъснаха измамите на лъжеца Борис Бояджиев (малкият Банев), Сезон 1, Част 4


Видяхме, че Борис Бояджиев не е от Троян, а от Асеновград. Разобличен!
 
Видяхме как бе създаден фондът за грабежи и измами на българския народ наречен НАЦИОНАЛЕН ПРИВАТИЗАЦИОНЕН ФОНД „СВЕТИ НИКОЛА“. Със съучредители роднините на Борис Бояджиев по линия на жена му, от Троян, майката и бащата на самия Петко Митевски свързан с обира на века, на Алфабанк с над 21 000 000 лева. Разобличен. 
 
 
Видяхме по време на Лотарията, както Борис Бояджиев нарича масовата приватизация как не изтърква билетчето с име Елма-АД и това му дава повода за пъкления му план, как да я фалира, за да разчисти пътя на леярския цех от Харманли Димо Дичев, прекръстен от него Елпром Харманли. Бояджиев и Банев унищожиха Елма-АД. Разобличени.
 
Видяхме как набира бонови книжки като услужливо кани троянеца инж. Пенчо Адърски, дългогодишен директор на Елма-АД, да влезе в надзорния съвет на фонда „Св. Никола“, за да донесе след себе си до 3000 бонови книжки, поради авторитета му троянци тръгват след него. Троян осигурява на Борис Бояджиев ресурса от бонови книжки, нужен му да стане милиардер. Днес повечето работниците и служителите, които са си дали боновите книжки във фонда за масова приватизация „Свети Никола“  са измамени и боновете са отишли при най-големия акционер – свързван с Борис Бояджиев, представителите му Тодор Бояджиев и фирма „Борком“, собственост на Борис Бояджиев и представлявана често от адв. Черпоков. Последният е и вносителят на молбата за несъстоятелност и на Елма-АД на 08.12. 2011г. в Окръжен съд Ловеч, и това съвсем случайно! И Бояджиев пак няма нищо общо- да, да. Бояджиев е от друга планета и се прави на светец, но съвсем не е така. Бояджиев е мутра от 90-те години, използва арсенала на държавна сигурност за шантаж и похвати, които са същите като на Банев. Разобличен.
 
 
 
Доказателства:
1. инж. Пенчо Адърски в надзора на фонда за масова приватизация „Св. Никола“

вж. т.6

 

2.  Влизането на фирмата „Борком“, собственост на Борис Бояджиев и представлявана от адв. Иван Черпоков внесъл молбата за фалита на Елма през 2011г. от името на Елком Италия.

 

3. Глобекс е другата фирма на Борис Бояджиев, която е основно лице във фонда за грабежи на народа „Св. Никола“. В декларацията се вижда дори, че към 1981 г. Борис Бояджиев, който разобличихме, че не е от Троян и се е подвизавал в Пловдив, от където му тръгва доносническата кариера с прякора Селски Бек или ТЕКЕЗЕСАРА.
Отново разобличен в измама и (прикрит) умишлен фалит на Елма-АД.
 
Мистериите около 2011 година и Борис Бояджиев – обири на банка, фалит на фонд, измама на акционери на близо 3000 от Троян (това е преобладаващата част от фонда), затриването на Елма-АД , старта на производството на електромоторите на Елма-АД в Балканска Звезда …. и др. всичко това с начало 2011 година по сценарии от Бояджиев, но върху труповете на финансовите измами на акционерите от Троян направени от същия Бояджиев основно лице във фонда за грабежи на Троян и троянци.
 
Защо обаче всичко гравитира около 2011 година?! Защо искаше да изчезне Елма-АД? Защото не успя да я приватизира? Защо всички като започнем от инж. Пенчо Адърски, инж. Калчев, … и до днес куп специалисти работят в Елпром Харманли, за да ги учат как се правят мотори и те клетите все не успяват.?! Защо 2011г. Балканска Звезда започна да прави същите мотори като тези на Елма-АД начело с инж. Теодор Енев? Защо Петко Митевски обра Банката точно 2011г.!? Бояджиев в правото на отговор единствено защитаваше Банев, вместо да отговори за далаверите си!? 
 
следва продължение…
Коментари