Лъжите на приватизаторите Банев и Бояджиев! Банев твърди, че в „Елма“-АД не е рязано за скрап! Борис Бояджиев бил виждал Банев много рядко … защо обаче го е виждал и кога, мълчи … ?!


Ако се чудите къде е мястото на Борис Бояджиев, отговорът е до Банев, в класацията на разрушителите на българската икономика. Доказани неудачници, признали си некомпетентността си, като сами се обявяват във фалит или ликвидация поради огромни или незначителни загуби. Изводът е некадърност, некомпетентност или измама. Банев е завършил „литература“, а Бояджиев „аграрно промишлено производство“. След тях е потоп, но те живеят охолно и всички приватизирани активи се намират на тяхно разпореждане пряко или косвено, всички ползи са за тях, а миноритарните акционери нямат стотинка от това. Схемата им за грабеж на народа е еднаква, само способите се различават. Не случайно Борис Бояджиев има прякора „Малкият Банев“. Тези двамата доносници на ДС, пребоядисани комунисти в демократи, днес са най-яростните защитници за човешки права и свободи, начело с лидера и идеолога им Радан Кънев. Тези герои доведоха България до трета национална катастрофа, с умишления фалит на фондовете им за масова приватизиция, за да могат да превземат всички заграбени активи, най-вероятно за да заграбват, а не за да дават на нас. Това е идеологията и на техния гуро Радан Кънев, който по някакъв начин винаги е при най-голяма утайка на обществото свързана с грабежите на народа, но не за да брани народа, а да брани грабителите!

Бояджиев и Банев фалираха и „Елма“ Троян като през 2011г.. Фирмата „Елком“ ООД, свързана с Борис Бояджиев, пуска молба за фалита на троянското предприятие на 08.12.2011г., за да обяви фалит през 2012г. с Решение на ОС-Ловеч. Борис Бояджиев лъсна зад сценария и с този фалит, като се появи през фирмата си Глобекс през 2017г. , като по този начин се официализира като основен виновник за умишления фалит на Елма Троян, нещо което продължава да отрича, но и нещо, което всеки знае. Борис Бояджиев до 23.04.1997г. управлява Елма Троян през подставено лице изп.-директор на завода Пенчо Адърски, който е и зам.-председател на надзорния съвет на „Св. Никола“. Да не забравяме, че и Бояджиев и Банев са професионални измамници и това се доказва от факта, че всички акционери по линия на масовата приватизация са без пукнат лев, а те са станали милионери с нашите пари, откраднати бонови книжки, обири на банки, откраднати активи за милиарди и това пред очите на прокуратурата.

Днес Николай Банев твърди, че не знае да е рязано в „Елма“ Троян, а Борис Бояджиев почти няма спомен кой е Николай Банев. Това обаче е лъжа, а те са патологични лъжци. И двамата претопиха фондовете за масова приватизация „АКБ Форес“ (прекръстен „Холандска Мечта“) и „Свети Никола“ (прекръстен „Индустриална Холдингова Компания“).

Ето някои от документите от 2008г. за рязане на машини и съоръжения на „Елма“ Троян като в стила на Николай Банев пише Протокол №5 относно: Извозване на негодни машини за отремонтиране от у-к 120 Орешак (за скраб):

„Обединена подготовка“-ООД е част от „Елма“ АД и е създадена умишлено от Николай Банев.

Коментари