Ликвидаторът Георги Богданов на гърба на ПФ „Св. Никола“ харчил милиони за лов …


Скандалният ликвидатор и Доносник на ДС на БКП Георги Богданов, прочул се освен с бракониерството, от където му идва и прякора Жоро Бракониера, но и с огромните харчове за сафарита в Африка! Всичко нова на гърба на ПФ „Св. Никола“, където бил първо в управлението, а после и ликвидатор. Така фондът бил източван освен от мекерето Борис Бояджиев от Асеновград, но и от Георги Богданов от Харманли. Тези двамата създадоха престъпната схема за кражба на активите на фонда за масова приватизация, живяха като царе, макар и Борис Бояджиев да ходи с два пуловера и една тениска!

Днес Борис Бояджиев, жена му Теменужка Бояджиева, синът му Тодор Бояджиев, дъщеря му Диана Бояджиева и сестра му Нели Карамбола са узурпирали всички активи на фалиралия заради 23 000 лева фонд! Днес активите носят милиони, но защото това бе схема, по която бе прекаран не Бояджиев, а обикновените хора, всички ние! А Борис Бояджиев и Георги Богданов корумпират и това е факт- съд, прокуратура, и т.н. Така бе потулена и кражбата на хиляди бонови книжки по пр.пр. 7271/2000г. СГП.

 Защо, кой, до кога …

Вижте скандалния Георги Богаданов, който харчи милиони за сафарите на гърба на всички акционери в ПФ „Свети Никола“. Едни са на сафарите, а други ходят по квартири.
Коментари