Кървава баня! Агресорът се прави на жертва!


Георги Георгиев от „Боец“ орева орталъка, че от Канал 3 „набили жена му“ при отиването на екип на телевизията във Видин, за направят репортаж от какво се издържа „Боец“. „Битката“ на Георги Георгиев от „Боец“ срещу мафията, респективно срещу ГЕРБ, е винаги истерично и помпозно крещяща, придружена с рецитаторски плам.

Винаги сме били твърде подозрителни към такова „революционерство“, надолу в материала ще разберете защо, тъй като ни е писнало от сегашни „воеводи“, които преди време обаче лизаха задника на същата тая мафия, респективно Борисов, Цветанов и ГЕРБ. Затова и много пестеливо отразяваме „бунтовете“ на „Боец“.

Часове преди предаването „Евродикоф“ на Сашо Диков, Георги Георгиев написа  патосен пост на страницата си във Фейсбук, заклеймявайки Сашо Диков как работел за „мутрата от Канал 3“ и как не изпълнил условията на Георгиев от „Боец“, които Георгиев поставил на Диков, преди записа му за право на отговор в предаването.

В предаването Георгиев каза, че Бойко Борисов бил мутра. А от кадрите се вижда, че Георгиев удря с юмрук човек на Канал 3 Тихомир Георгиев.

Непонятно е защо се е случило това меле, и защо Георги Георгиев не е дал исканото интервю от Канал 3, с думи би трябвало добре се справи и да каже това, което иска, а не да бягат от репортерите, каквито и да са те, пък дори на Канал 3.  Спираш, говориш, казваш, каквото имаш да кажеш, а не правиш бабаитски читалищни изпълнения. С панаири „битка“ не се води. С поведението си Георгиев показа, че егото му е болестно амбициозно и няма нищо общо с „мисията“, която си приписва.

Участието на Георги Георгиев в „Евродикоф“ гледайте тук:

Георгиев се изпъчи още, че единствен бил защитил Кулезич, когато Сашо Диков обидил Кулезич. Сашо Диков каза, че когато човек е излъгал нагло, какъвто бе случаят с Кулезич, той не е могъл да не реагира.

В този контекст АФЕРА сега припомня постовете от 2014 година на същият Георги Георгиев от „Боец“, който сега громи „мафията“ на ГЕРБ и Борисов. Очевадно е, че същият този Георгиев усърдно е работил за ГЕРБ със същия плам, с който днес „бори“ същата тая мафия.

Подобно на други днешни журналисти, които близаха години наред топките на Борисов и Цветанов, пишеха им смс-и колко го обичат, ревяха денонощно какви чисти борци са срещу мафията Борисов и Цветанов, а днес тия същите се пъчат като „борци“ срещу мафията на същата тая ГЕРБ на Борисов.

Ето го Георги Георгиев от „Боец“ през 2014 година – виден, сърцат гербаджия, работещ за „победа на ГЕРБ“. Че и 2000 гласа им докарал.

Та, внимателно с „битите“ „революционери“, дето един път са така, утре – онака, а защо се въртят като палачинки, си отговорете сами!:

Коментари