КРИМИ! Троянската полиция задържа 19-годишен за кражби в Чифлик


На 13 май след проведени оперативно издирвателни мероприятия криминалисти от РУ и ОД МВР-Ловеч са установили и задържали 51-годишен мъж, който в качеството си на т.нар. «муле» е съпричастен към извършената на 12 май телефонна измама спрямо жена от с.Брестово. Работата по случая продължава.

          

На 13 май служители на РУ Троян са провели полицейска операция на територията на общината, в хода на която са извършили проверка на 57 лица и 44 МПС, като за установени нарушения са съставили 10 акта и 26 глоби с фиш.

57 нарушения свързани с неправилен престой и паркиране по улиците на Ловеч са регистрирали в периода от 06 до 12 май пътните полицаи от сектор «Пътна полиция» при ОД МВР-Ловеч. За установените нарушения са съставени 20 акта и 26 глоби с фиш.

19-годишен, криминално проявен младеж от с.Градежница  е задържан в РУ Троян по подозрение, че в съучастие с други лица в периода от 06 до 09 март 2019 год. са проникнали в къща в с.Чифлик и са отнели меден казан, моторен генератор и моторна резачка. Лицето е установено след проведени съвместни издирвателни мероприятия от служители на РУ Троян и РУ Тетевен и полицията продължава работата по установяването на останалите лица съпричастни към кражбата.  Част от инкриминираните вещи са открити и иззети по съответния ред и работата по случая продължава.

Коментари