КРИМИ! Трима пребиха 23-годишен на пътя между Троян и Ловеч


В РУ Ловеч за срок от 24 часа са задържани трима мъже от града на възраст 21, 25 и 51 години по подозрение, че на 30 ноември около 5.45ч. на пътя между Троян и Ловеч са нанесли побой над 23- годишен ловчалия. Потърпевшият е откаран за лечение в болница в Плевен. По случая е образувано досъдебно производство и работата продължават служители на РУ Ловеч.

На 29 ноември на територията на общините Ловеч  и Летница е проведена полицейска операция с участието на служители от РУ Ловеч и ЗЖУ-Плевен, в хода на която са обходени 22 населeни места, проверени са 104 МПС и 136 лица и са констатирани 42 нарушения, за които са съставени 7 акта по ЗДВП, 13 акта по ЗБЛД, 3 по ЗГР, 1 по КЗ и 18 глоби с фиш.

На 30 ноември служители на РУ Ловеч съвместно с представители  на ДГС-Ловеч и СЛРД-Ловеч са извършили проверка на 24 ловци от три ловни дружини в селата Лисец, Баховица и Славяни. Нарушения не са констатирани.                                                             

В РУ Ловеч за срок от 24 часа е задържан 18-годишен младеж от града по подозрение , че в периода от 22 до 27 ноември е извършил кражба на парична сума от къща на ул. «Пано Рогозаров» в Ловеч. При извършените процесуално следствени действия криминалисти от РУ Ловеч са намерили и иззели  част от отнетата парична сума. По случая е образувано досъдебно производсво и работата продължава.

На 29 ноември около 13.45ч. в гр.Луковит, специален автомобил «Фолксваген» управляван от 38-годишен мъж от Ловеч при движение на заден ход е ударил преминаващата зад превозното средство 44-годишна пешеходка. В резултат на инцидента жената е откарана за лечение в болнично заведение, без опасност за живота. Пробата за алкохол на водачът е отрицателна.

В РУ Ловеч е образувано досъдебно производство след получен сигнал, че сутринта на 29 ноември в с.Дойренци е причинена смъртта на куче, собственост на 32-годишна жена от селото.  Работата по случая продължава.

23-годишен мъж от с.Радювене е задържан за срок от 24 часа в РУ Ловеч след като на 29 ноември, в обитаван от него имот в селото полицаи са открили цигара с канабис. По случая е образувано досъдебно производство.

В РУ Тетевен за срок от 24 часа е задържан 51-годишен мъж от гр.Ябланица, който на 29 ноември около 22.30ч. е установен да управлява лек автомобил в Тетевен след употреба на алкохол, с концентрация в издишания въздух 2,55 промила. По случая е образувано бързо производство.

След проведени оперативно издирвателни мероприятия служители на РУ Тетевен са установили 29-годишна жена от Тетевен от която е иззет мобилен телефон откраднат на 29 ноември в гр.София. По случая е образувано досъдебно производство и работата продължава.

Коментари