КРИМИ! Полицията залови 50-годишен мъж с 16 кг насипен тютюн на пазарa в Троян


На 02.10. 2017 г. около 20:50 часа в гр. Априлци, автопатрул на РУ-Троян подава сигнал със стоп палка на товарен автомобил „УАЗ“, като водачът на автомобила не спира на сигнал и продължава движението си. Малко по-късно превозното средство е открито изоставено от водача си и в хода на направената му проверка е установено, че то е с регистрационни номера издадени на друго МПС и е с прекратена регистрация. В автомобилa са открити  2 м 3  дърва за огрев, без поставени върху тях маркировка. По случая в РУ-Троян е образувано досъдебно производство.

В РУ-Троян е образувано бързо производство и за срок от 24 часа е задържан 37-годишен мъж от сeлo Петърница, който е заподозрян в кражбата на велосипед от партерен етаж  в ж.к „Младост“ гр. Троян.

На 4 октомври полицаи от РУ-Троян са провели специализирана операция на територията на община Троян, в хода, на която са проверени 58 лица , а за констатирани нарушения са съставени 20 акта.

В РУ-Троян е образувано бързо производство и за срок от 24 часа е задържан 24-годишен мъж от сeлo Орешак, който е установен да управлява мотоциклет „ИЖ“, който не е регистриран по надлежния ред.

В РУ-Троян е образувано досъдебно производство срещу 50 годишен мъж от с. Буковлък, който в района на Кооперативен пазар-гр. Троян е установен да държи  16,47 кг. насипен тютюн без български акцизен бандерол.

Коментари