КРИМИ! Опит за подкуп на полицаи в Ловеч завърши с неуспех


Досъдебно и бързо производство са образувани в ОД МВР-Ловеч след като вчера около 13.30ч на ул. «Осъмска» в Ловеч полицейски патрул е спрял за проверка «Рено Меган» без регистрационни табели и управлявано от 67-годишен мъж и пътник 57- годишен и двамата от Луковит. В хода на проверката пътникът от «Реното» е хвърлил в полицейския автомобил две банкноти всяка с номинал от 20лв. Образувано е досъдебно производство за предлагане на подкуп на длъжностно лице по чл.304, ал.1 от НК  и бързо производство за управление на лек автомобил без регистрационни табели.  Работата по случая продължава.

На 04 юни около 12.30 часа в гр.Троян, в района на кръстовището между ул.«Радецки» и ул. «Христо Ботев», товарен автомобил «Фиат Дукато» управлявян от 22-годишен мъж от Троян при завиване наляво не пропуска движещия се направо лек автомобил «Фиат Пунто» и двете превозни средства се удрят. При инцидента е пострадала 61-годишната водачка на «Фиат»-а, която е с натъртвания по тялото. Пробите за алкохол на водачите са отрицателни, а на водачът на «Фиат Дукато» е съставен акт за нарушение на ЗДВП.

На 04 юни в хода на полицейска операция служители на РУ Троян са извършили проверка на вилна постройка в землището на село Голяма Желязна, обитавана от 57- годишен мъж от Троян. Открита и иззета по съответния ред е разглобена едноцевна  пушка с дървен приклад, с  неустановена марка и модел 16 калибър.  По случая е образувано бързо производство.

Коментари