КРИМИ! Незаконна сеч в с. Белиш


31-годишен ловчалия е задържан за срок от 24 часа за притежание на наркотични вещества.
На 22.12.2015г. в гр.Ловеч /на входа от гр.Плевен/ автопатрул на РУ-Ловеч е спрял за проверка л.а.“Хюндай“ управляван от криминално проявения Н.В.-31 годишен. При извършения личен обиск на лицето, в портфейл е намерен хартиен лист с бяло прахообразно вещество наподобяващо метамфетамин и бруто тегло 8.11 грама. В автомобила са открити още 9 броя хартиени листи със същото вещество и с бруто тегло 10.16 грама, а в апартамент на бул. «България» обитаван от мъжа  е открита кутия с бяло прахообразно вещество наподобяващо метамфетамин и с общо тегло 27.67 грама. По случая е образувано досъдебно производство и работата продължава.

На 22.12.2015г. в РУ-Троян е образувано досъдебно производство срещу неизвестно лице, което е извършило незаконна сеч и е извозило 270 броя дървета от вида цер и благун от частна гора в с.Белиш.

В РУ Ябланица за срок от 24 часа са задържани  трима жители на с.Брестница /на 28,30 и 46 години/, които са предизвикали скандал в селото, а след намесата на полицейски служители са нарушили грубо обществения ред, отправяли са обиди и заплахи към органите на реда и са възпрепятствали тяхната работа.  На тримата мъже са съставени актове по Указа за борба с дребното хулиганство.

Коментари