КРИМИ! Женски бой в Угърчин!


Две жени от гр.Угърчин, на възраст 46 и 28 години са задържани за срок от 24 часа в местното полицейско управление след като на 30 април около 12.30ч. в центъра на града са нанесли побой, обиждали са и са заплашвали 42-годишнана жена от гр.Велико Търново. По случая  е образувано досъдебно производство и работата продължава.

На 30 април на територията обслужвана от РУ Троян е проведена полицейска операция в хода на която е извършена проверка на 32 лица и 27 МПС, като за констатирани нарушения са съставени 5 акта и 11 глоби с фиш.

Полицейска операция са провели и служителите на РУ Тетевен , които на 01 май са проверили 35 лица и 28 МПС, установили са 5 нарушения, за които са съставили 5 глоби с фиш.

На 01 май около 13.15ч. на ул. «Цар Иван Александър» в гр.Ловеч, лек автомобил «Ауди» управляван с несъобразена скорост от  41-годишен мъж от града излиза в дясно извън пътното платно и удря 28 годишна жена и 3-годишното й детенце. Пострадалите са прегледани в ЦСМП-Ловеч и са освободени за домашно лечение, а на водачът е съставен акт за нарушение на ЗДВП. Пробата му за алкохол е отрицателна.

Полицаи от РУ Тетевен след проведени оперативно издирвателни мероприятия  са задържали двама 19-годишни младежи от с.Гложене и с.Градежница, които на 30 април са проникнали в къща в с.Гложене и са отнели множество вещи и предмети за бита.  По случая е образувано досъдебно производство и продължава работата на криминалистите от РУ Тетевен по установяване на цялостаната престъпна дейност на лицата. 

В РУ Тетевен за срок от 24 часа е задържан 21-годишен жител на града, който на 30 април при управление на мотопед «Хонда» без регистрационна табела е направил опит да избяга от полицейски патрул, който се е опитал да го спре за рутинна проверка. По случая е образувано досъдебно производство.

Коментари