КРИМИ! Вероятно е открит трупът на Стою Стоев от Черни Осъм


На 20.03.2016 г. около 11.25ч. в РУ – Троян е получен сигнал, че в землището на с. Черни Осъм  е открит труп на мъж в започнала фаза на разложение. След извършен оглед е установено, че по трупа няма видими следи от насилие, а по дрехите и по открити документи става ясно, че вероятно това е тялото на 84- годишния Стою Стоев от с. Бели Осъм, който ОД МВР Ловеч обяви за издирване в края на м.февруари.

На 20.03.2016 г. в 18.00ч. в РУ – Троян е получен сигнал, че в района между селата Велчево и Скандало е извършено бракониерство. Проведени са незабавни издирвателни мероприятия, в резултат на които в село Орешак е спрян за проверка лек автомобил «Фолксваген», в който са пътували двама мъже-на 39 и 42 години от гр.Троян. В автомобила е открита законно притежавана карабина, а в района между селата Велчево и Скандало е намерен труп на сърна.  Извършен е оглед и е образувано досъдебно производство, а двамата мъже са задържани за срок от 24 часа. Работата по случая продължава.

На 19 март в РУ – Троян е образувано досъдебно производство срещу  неизвестен извършител, който през изтеклата нощ е проникнал в магазин за строителни материали на ул. „Академик Ангел Балевски“ в града и е отнел сумата от 300 лв.

Областна дирекция на МВР – Ловеч 

Коментари