КРИМИ! Бой в центъра на Троян между …


На 09 юли в РУ Троян е образувано досъдебно производство  след като около 14.30ч. на пл. «Възраждане» е възникнал скандал и последвало сбиване между 31-годишна жена  и нейни  познати –мъж на 34 години и жена на 69 години. Работата по изясняване на причините за инцидента продължава.

На 09 юли на територията на с.Орешак е проведена полицейска операция по широкобхватния метод, в хода на която са проверени 27 МПС и 28 лица и са съставени 2 акта и 8 глоби с фиш.

На 09 юли в 17.50часа в землището на гр.Тетевен, 82-годишен водач на трактор с ремарке /без регистрационен номер/, при движение в посока  с.Бабинци е загубил контрол над управлението, напуснал е пътното платно и е паднал в крайпътен дол. В резултат на инцидента водачът е със счупени рабра, без опасност за живота. По случая е образувано досъдебно производство.

20-годишен мъж от с.Глогово е задържан за срок от 24 часа в РУ Ловеч след като е установен да управлява лек автомобил без да притежава СУМПС и в едногодишен срок от наказването му по административен ред за същото нарушение. По случая е образувано бързо производство.

На 09 юли около 19.15ч. в с. Глогово 30-годишен жител на селото е установен да управлява лек автомобил след употреба на наркотични вещества. В хода на проверката служителите на реда са изяснили, че превозното средство е с прекратена регистрация и без сключен договор „Гражданска отговорност“. Водачът е задържан за срок от 24 часа, а по случая в РУ Тетевен е образувано бързо производство.

Коментари