КРИМИ! Арестуваха 51-годишна жена в Троян по подозрение в пожар възникнал в кола


37-годишен мъж от Троян и 51-годишна жена от пловдивското село Дъбене са задържани за срок от 24 часа по подозрение, че имат отношение към пожар възникнал в нощта на 23 срещу 24 юли в лек автомобил «Опел Корса». Превозното средство е било паркирано на улица в с.Терзийско.
По случая е образувано досъдебно производство.

На 24 юли в сектор «Пътна полиция» при ОД МВР-Ловеч за пререгистрация е бил представен лек автомобил «БМВ Х4», като при проверка в информационните масиви на МВР е установено, че превозното средство на 07.11.2018г. е обявено за издирване от Великобритания. РУ Ловеч е образувана преписка, уведомена е Районна прокуратура-Ловеч и Бюро СИРЕНЕ. Автомобилът е иззет по съответния ред.

В РУ Ловеч е образувано досъдебно производство след получен сигнал, че за времето от 21 до 24 юли от вила в местността „Попски ливади“ край Ловеч са отнети 2 мултикултиватори и моторен трион.

Полицаи от РУ Луковит са задържали 42-годишен местен  жител след като на 24 юли при извършено претърсване на адрес обитаван от лицето,  служителите на РУ Луковит са открили и иззели наркотични вещества, с общо бруто тегло 103 грама. При направен полеви тест веществото е реагирало на «тетрахидроканабинол».  Случаят е докладван на Районна прокуратура-Луковит, образувано е досъдебно производство и работата продължава.

Коментари