Красимир Каракачанов в Ловеч: Бъдеще за България има, когато спрем да се делим и да се противопоставяме


Вчера един от лидерите на коалиция „Обединени патриоти – ВМРО, АТАКА НФСБ“ – Красимир Каракачанов, се срещна със симпатизанти и привърженици на коалицията в Ловеч. Срещата се проведе в залата на Ловешкия театър. Тя се оказа тясна, за да побере всички истински патриоти, обединени в една кауза: „България над всичко“. Срещата бе открита от Даниел Сираков, областен лидер на ВМРО. Водачът за 11 МИР  Ловеч – Петър Николов приветства всички присъстващи и представи част от хората в листата за кандидат – народни представители на предстоящите парламентарни избори на 26 март – Детелина Сотирова, Иван Иванов и Боян Балевски.Адвокат Детелина Сотирова, която е втора в листата на коалицията, заяви пред аудиторията: „Обединените патриоти набират сила благодарение на това, че нашите лидери са последователни, неотстъпват от това, което са заложили като приоритети, и преди всичко имат мисълта за България. Именно затова аз съм застанала за тази кауза и ще работя за нея!“.

Красимир Каракачанов започна с благодарности към хората за подкрепата, която „Обединени патриоти“ са получили на президентските избори и с това са показали, че съединението прави силата и че Кубратовият завет за пръчките е изпълнен.  Поотделно ни атакуваха лесно, но сега, като сме заедно, няма как този патриотичен сноп от пръчки да бъде счупен.  Сега ни предстои другото изпитание – парламентарните избори, на които ние сме заедно отново и казваме, че алтернатива има, че има бъдеще за България – когато спрем да се делим и да се противопоставяме. България е страната с най-ниски доходи, най-ниски пенсии, най-ниски заплати и с най-отвратително здравеопазване. Каквото и да говорят – че всяка година се отделят все повече пари за здравеопазване, въпреки това виждаме всички какъв е резултатът- ние сме най-бързо умиращата нация, с най-много инфаркти, най-много ракови заболявания на глава от населението в цяла Европа. Е, какво е това здравеопазване?! … явно има проблем и проблемът е, че и там се краде и парите се източват, вместо да отиват за болни – отиват в джобовете на политически тарикати.

От Турция искат да ни вкарат една нова партия в българския парламент – ДОСТ! Партия, за която няма никакво съмнение, че обслужва политиката на Ердоган. Моят апел към всички хора, които смятат, че нашите идеали са  за национален интерес , който не е съобразен с други външни интереси, да ни подкрепят с бюлетина номер 17. Трябва да се гласува, но гласувайте за български партии, заяви Красимир Каракачанов.

ПЛАТЕНА ПУБЛИКАЦИЯ, ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2017

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Коментари