Красивата полицайка Анна Витанова с расистки постове за „Орландовци“


Полицайката Анна Витанова, позната още от протестите срещу кабинета „Орешарски”, скандализира социалните мрежи с постове във „Фейсбук“, написани по време на работата ѝ по охраната на протестите в столичния квартал „Орландовци”, съобщава Нова ТВ.

В профила си в социалната мрежа Витанова, която е от специалните полицейски сили към МВР, публикува снимка със свой колега, коментарът към която е

„(feeling) да ни развържат ръцете“

За да няма съмнения какво точно има предвид, пазителката на реда пояснява: „Ако си хванал повечко тен, гориш”.

Коментарите към статуса ѝ също са интересни и в подобен дух, а самият той е харесан от над 100 потребители.

Приятел на Анна например коментира „Искам да вляза (в „Орландовци“, бел.ред.) с моите кучета за 15 минути, не повече“, на което тя отговаря „Идвай. Аз ти разрешавам“. Много от коментарите са съпроводени и с емотикони за усмивка.

Минути, след като информацията за подобно поведение на служител на реда се появи в мрежите, профилът на Анна Витанова беше закрит и в момента е недостъпен.

Това обаче съвсем не е първият гаф на полицайката

Преди няколко дни, във връзка с конфликта между българи и роми в „Орландовци”, тя публикува и изображение на група роми, които искат „работа, ток, газификация”. На това образът на усмихващ се Хитлер отговаря: „Ще имате! Товарете ги на вагоните”.

Името на Анна Витанова стана популярно за пръв път в т.нар. „нощ на белия автобус”, на 23 юли, по време на протестите срещу Орешарски. Тогава, според редица снимки и свидетели, тя беше в първите редици на биещите полицаи.

По-късно се появи с превързана ръка и заяви, че представители на демонстрантите пред парламента са я блъскали. Хората на площада я обвиниха от своя страна, че е била сред най-агресивните униформени в нощта на кървавите сблъсъци.

Само дни след инцидента обаче отново се получи гаф, след като тя качи в мрежата нейна снимка от Будзлуджа с активисти на БСП, където ръката ѝ изглежда напълно здрава, без превръзка и без видими наранявания.

източник: vesti. bg и Нова ТВ

Коментари