Кметът на Дряново и „Зелените“ заровиха томахавките на връх Нова година


Изпращаме старата година с чувство на удовлетворение от постигнатите резултати в името на съвместната работа за бъдещето на Дряново и Общината! Посрещаме Новата година с твърдо решение и категорични намерения да работим заедно за по-доброто бъдеще и за истинската промяна.

Уважаеми дряновци,
В последния ден на 2019 година провеждаме конструктивна работна среща с председателя на Общински съвет Галин Герганов и с общинските съветници д-р Нено Ненов и д-р Константин Йорданов от Местна коалиция Партия на Зелените.
Резултатите са обнадеждаващи: Подписани са новите договори с
д-р Ненов и д-р Йорданов за наем на лекарските кабинети, което е щастлива новина за дряновци и решителна стъпка към прекратяване на неконструктивните спорове между различните групи в Общинския съвет. От своя страна общинските съветници декларираха категоричното си желание в бъдеще да работят съвместно с другите групи в Общински съвет и с кмета на община Дряново.
Първото предизвикателство пред конструктивното обединяване около тезата да работим заедно в интерес на гражданите и за развитието на Дряново ще бъде приемането на „Бюджет 2020 година“ през януари.
С вяра в бъдещите добри решения и с пожелания за здраве, щастие, късмет и успехи на всички граждани на Общината през 2020 година, каня дряновци да посрещнем заедно Новата година на 31.12.2019 г. на „Ларгото“.

Да е мирна и честита, спорна и плодородна Новата 2020 година!

Трифон Панчев
Кмет на Община Дряново

Коментари