ДПС ТРОЯН!Кандидат – кметът на ДПС за община Троян – Захари Велев и кандидатите за общински съветници дариха хранителни продукти на социалния дом в с. Дълбок дол и направиха дарение на параклис в с. Чифлик


ПЛАТЕНА ПУБЛИКАЦИЯ, МЕСТНИ ИЗБОРИ 2015

ДПС ТРОЯН! Кандидати на ДПС дариха хранителни продукти и безалкохолни напитки в социален дом в село Дълбоки дол

доллКандидат – кметът на ДПС за община Троян –  Захари Велев и кандидатите за общински съветници Айнур Кехайова и Исай Милев зарадваха вчера младежите от социален дом в село Дълбоки дол, като дариха хранителни продукти и безалкохолни напитки. Общо 40 млади мъже и жени на възраст от 23 до 30 години, които ползват услугите на комплекса и персоналът на социалното заведение не скриха вълнението си от вниманието и благодариха за жеста.

Кандидатите на партия ДПС за местната власт в община Троян изразиха своята признателност за гостоприемството пред персонала на социалното заведение и пожелаха на професионалистите успех в работата  за реинтеграция и възможност хората от защитеното жилище да се приспособят към среда извън услугата.

дол„За нас, кандидатите от Движението за права и свободи, грижата за хората в неравностойно положение е от особена важност, защото те имат специфични потребности и нуждата от професионални грижи “, каза пред обслужващия персонал Айнур Кехайова и обеща по-често да посещава социалното заведение и да научава на място за радостите и проблемите на хората тук.

„ДПС не дели хората. Нашият апел е за заедност, защото знаем, че само с общи усилия можем да променим общината така, че тя да стане по-добро място за живеене за всички хора“, допълни кандидатът за кмет на община Троян Захари Велев.

 

ДПС ТРОЯН! Кандидат – кмет за Троян и кандидати за общински съветници дариха параклис

параклисКандидат-кметът на ДПС за Троян – Захари Велев и кандидатите от листата на движението – Айнур Кехайова, Исай Милев и Велизар Хинков направиха дарение за параклис Света преподобна-Параскева-Петка Търновска “ в село Чифлик. Финансовата подкрепа бе връчена на Николай Конишев –  представител на църковното настоятелство на храма.

„ДПС е партия, която не разделя хората на етнически и религиозен принцип, а ги обединява. Ние винаги сме призовавали за заедност. Знаем, че обединените усилия  дават добри резултати. Искаме добър резултат и за община Троян“, каза кандидатът за кмет Захари Велев

За особената чувствителност на Движението за права и свободи към специалните потребности на хората говори и четвъртият в листата на ДПС Велизар Хикнов и постави духовните търсения  в графата на най – специалните потребности. Той не крие, че е незрящ. Управлява комплекс за социални услуги и  помага на хората.

параклиоРазвълнуван от финансовата подкрепа за храма, представителят на църковното настоятелство Николай Конишев благодари на кандидатите от ДПС. Той разказа, как през годините храмът е въздигнат с дарения, направени от добри хора. „Сега, когато сме на финалната права, всяка помощ ни радва още повече. Всички искаме сме нетърпеливи да видим параклиса напълно готов в целия му блясък.“, каза Конишев.

Финални фрески в зографисването на светата обител сега прави художникът Иван Хаджийски. „Само след  20-тина дни ще завърша работата по изписването“, даде дума творецът, който гордо носи името на своя прочут дядо, големият познавач на българския бит и духовност Иван Хаджийски.

 

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ

Коментари