Кандидатите на ПП „Републиканци за България” посетиха Троян


На 17.03.2021 водачът на листата за 11-и МИР Ловеч на ПП „Републиканци за България” Надя Бонева и кандидат-депутатите се срещнаха с ръководството на Община Троян и се запознаха с актуалните въпроси на територията на общината. Кметът Донка Михайлова изтъкна приоритетите за региона, както и очакваното съдействие от страна на законодателната и централната изпълнителна власт. 


ПП „Републиканци за България” е за предоставяне на повече правомощия на местната власт, привличане на инвестиции в регионите и изготвянето на програми за привличане и реализиране на младите хора. Водачът на листата за МИР Ловеч – Надя Бонева, заедно с другите кандидати за народни представители – Виктор Таслаков, Галина Джамбазова, Велина Генчева, Силвия Ангелова и Цветомир Пейков се срещнаха и със симпатизанти на ПП „Републиканци за България” в Троян.

„Уважаеми жители на Троян и Ловешка област, ние от ПП „Републиканци за България“ знаем, че хората искат от Парламента качествено законодателство с отчитане интересите на всички слоеве на обществото”, заяви г-жа Бонева. Тя подчерта също, че обществото се нуждае от професионалисти. „Ние сме за държава без корупция, за сигурност и образование за всеки, високи доходи, както и качествено здравеопазване. Ние искаме да привлечем младите хора, учили и работили в чужбина, за да приложат придобитите знания и умения в Родината си. Ние заедно ще направим промените, за да живеем в държава с правила“, заяви още Надя Бонева.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Коментари