И тази година: 4 дни фестивал на „Балканската музика и кухня в Орешак 2017“


За втора година в троянското село Орешак ще се проведе фестивал на „Балканската музика и кухня“. Събитието ще бъде в периода 31 август до 3 септември включително.  И тази година организаторите са подготвили разнообразна и богата програма, която започва още от 10:00 часа сутринта и продължава до 23:00 часа. Локацията е ясна: поляната до механа „Горски кът“.

Фестивалът се организира от сдружение „Младежта на Троян в действие“ и с помощта на Община Троян. До този момент организаторите разкриха, кои са изпълнителите, които ще вземат участие в тазгодишното издания на фестивала.

За откриването на фестивала /31 август/ ще пее една от най-големите сръбски звезди Драгана Коич – Кеба. Изпълнител изпял едни от най-големите хитове, които всички ние знаем. За подгряване на звезда, специално за публиката ще свирят духова музика „Заедно“.

На следващия ден 1 септември на сцената ще се качи певицата Татяна придружавана от балет „Нова“. С нейните песни, публиката ще се пренесе през любимите балкански ритми.

В събота, професор Илия Илиев от Ку-ку бенд заедно с неговата формация за балканска и фолклорна музика ще направят едно незабравимо шоу. Формацията ще изсвири и изпее едни от най-големите български, сръбски и гръцки песни.

Финалната четвърта вече /3 септември/, публиката ще се радва на един от най-обичаните български певци – Георги Милчев Годжи. Вечер с любимите песни на Ку-Ку бенд.

Водеща на събитието ще бъде очарователната троянка Велина Папазова!

За всичките тези вечери ще бъде построена огромна сцена с размери около 60 кв.м. Концертите ще могат да се гледат на огромна видео стена. За първи път ще бъде показано и 3D лазерно шоу по време на вечерните концерти.

Програмата и официалният плакат за фестивала ще бъде обявен през следващите дни. ВХОД СВОБОДЕН! 

 

mebelino.bg
mebelino.bg

Коментари