ИЛХАН КЮЧЮК ПОСЕТИ ОБЩИНИТЕ ЛОВЕЧ И ЛЕТНИЦА, ЗА ДА СЕ СРЕЩНЕ С ХОРАТА


МЕСТНИ ИЗБОРИ 2019, ПЛАТЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

Евродепутатът и председател на младежкото ДПС Илхан Кючюк пристигна в Ловеч вчера директно от Брюксел.

По време на обиколката той посети село Малиново – родното село на баща му. Пред жителите на Малиново той сподели, че за него винаги ще е важно бъдещето и развитието на селото и винаги ще прави всичко, което може, за да се подобрява качеството на живот на хората там. Той подчерта отговорността, която Движението за права и свободи носи в това село през годините и даде ясната заявка, че това ще остане така и за напред. А това е възможно с №55 в бюлетината и ДПС. Досегашният кмет и кандидат за нов мандатът Ибрахим Абдиев пък дойде на срещата директно от местност в селото, където до преди минути е гасил пожар. „Всичко, което до момента постигнахме в селото, е благодарение на Движението за права и свободи – с подкрепата на тази партия зад гърба си мога да постигна още много за селото“, обърна се той към аудиторията в залата.

На посещението в село Малиново Илхан Кючюк дойде заедно с народния представител на ДПС от Ловеч – Илхан Ибрямов, областният председател на ДПС в Ловеч и кандидат за кмет на града – Сурай Велиева и кандидатите от листата за общински съветници в Ловеч. Те бяха изключително топло посрещнати и се спряха да поговорят и поздравят всички, които ги чакаха с нетърпение.

Обиколката продължи в Летница, където ДПС издига кандидат за кмет Валентин Иванов. На площада Илхан Кючюк имаше възможността да се обърне лично към хората, дошли на срещата. Той им обеща, че с правилния кмет и общински съветници ДПС ще работи за развитието на Летница, а правилният кмет е именно Валентин Иванов. С вота си на 27 октомври летничани ЗАЕДНО могат да направят първата стъпка към дългоочакваната промяна, а именно – ВЛАСТ ЗА ХОРАТА.

Илхан Кючюк си тръгна удовлетворен от интереса на хората и желанието им да вземат властта в ръцете си и да работят заедно с правилните кметове на общини и кметства и общински съветници за общото по-добро бъдеще. Той обеща да се върне отново в Ловеч и региона при първия следващ възможен момент.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Коментари