Изтрещелият приватизатор Борис Бояджиев пак се пъне и се прави на жертва, дали …

Мутри го търсят да връща задигнатите милиони от касиера на Алфа Банк издирваният от полицията и съда Петко Митевски, дали ...


Изтрещелият скандален приватизатор Борис Бояджиев вече се оля, след като през лятото на 2016г. името му бе свързано със запалването на къщата на инж. Калчев , на ул. Феликс Канец №8, един от най-близките и доверени му хора, работещ и като конструктор в “Елпром Харманли”. Оказа се, че клетия човек горял без вина, горя заради далаверите на Бояджиев и Митевски, а междувременно тъкмо беше завършил ремонта на голямата си къщата в центъра на Троян! Това явно е бил знак  за подсещане в стил 90-те години, времето когато Бояджиев стана милионер.

През пролетта на 2017г. случката се повтори, със същия почерк на отчаяние и безнадежност, но този път замесен със случая бе цеха му в гр. Троян на ул. Васил Левски №320, какви са мотивите, може само да гадаем, но във всеки от случаите говорим за сериозен патологичен проблем с подземния свят. А слуховете са, че не се е отчитал от дълго време на Петко Митевски, който е инвестирал крадените милиони от Алфабанк в бизнеса на изтрещелия приватизатор и дължи пари на своите съдружници.

Всичко някак си спря след като това лято Петко Митевски бе осъден на 15 години затвор и да върне 21 000 000 лева на Алфабанк, а адвоката на банката адв. Ина Лулчева, заяви, че тези пари Митевски казал, че ги похарчил за лични нужди.

Тук е мястото да отбележим, че Теменужка Бояджиева е съпруга на Борис Бояджиев и сестра на Петко Митевски. Така нещата се изясняват, лични нужди или семейни нужди, синоними.

Друго общо е, че и Петко Митевски е от Троян, и скандалният приватизатор Борис Бояджиев е от Троян(ско), а и Теменужка Бояджиева също е от Троян. Всички адресати са от Троян !!! 

Събитията е логично да са свързани с Троян, всички лица са от Троян, а след като Петко Митевски изчезна „безследно“, Бояджиев се успокои и започна да внушава, че има проблеми от различно естество, но това вече е претоплена манджа.

Може да обобщим.

Истината е една, Петко Митевски е осъден да върне  21млн. на банката. От друга страна, дали е отвлечен от хората замесени с обира на банката, след предупрежденията в стил 90-те години, времето когато Бояджиев стана милионер, именно палежите, това е нещо, което предстои да разберем, но явно похитителите на Петко Митевски го държат, за да могат да получат обратно парите си от Борис Бояджиев. Зловеща картина … 

Очаквайте продължение …

Коментари