ИЗВЪНРЕДНО! Адска катастрофа с деца край Ловеч


Има пострадали пътници при катастрофата с бус, превозвал деца, станала на пътя между селата Българене и Малиново. Това съобщиха от ОДМВР – Ловеч.

Пострадалите са закарани в Ловешката болница за прегледи.  Катастрофа с пътнически микробус е станала на пътя София – Варна, при разклона за ловешкото село Дъбрава.

При инцидента, станал малко след 14.00 часа, няма загинали. По първоначална информация водачът на бус „Форд Транзит“, превозващ група от 8 деца и техния придружител /всички от Червен бряг/.

На място на инцидента има екипи на полицията, пожарната, както и на Центъра за спешна медицинска помощ. Леко пострадали, с охлузни рани, са десет човека – осем от тях са пътували в микробуса, другите двама са били в лекия автомобил. Сред пострадалите в микробуса са четири деца на 16 и 17 години.

Пътят не е затворен, движението се регулира от пътни полицаи.

Прочети повече в Blitz.bg: https://blitz.bg/intsidenti/katastrofi/prvi-podrobnosti-za-adskata-katastrofa-s-bus-plen-s-detsa-kray-lovech_news681049.html?utm_medium=Facebook&utm_campaign=blitz&utm_source=blitz&fbclid=IwAR28HfNW-MTM2rv0tk_XarSk9T-nx0YmSOlJspTZy1skm51ciaxWtMmcmoY

Коментари