Иван Костов и съратникът му Радан Кънев консултират Скандалния приватизатор и измамник Борис Бояджиев как да мами и лъжe


На снимката Балканска звезда - криминално приватизирана от Община Троян ли е?
На снимката Балканска звезда – криминално приватизирана от Община Троян ли е?

Борис Бояджиев стана известен покрай палежите на две баничарки в двора на цеха му, който по-скоро прилича на незаконна баничарница в гараж.

 

 

 

 

 

Година по-рано обаче Борис Бояджиев горя отново, но този път къщата на неговия инженер Калчев, която се намира на ул. „Феникс Каниц“ в град Троян.

На снимката къщата на инж.Калчев, дългогодишен специалист в Елма, откраднат от Борис Бояджиев в Елпром Харманли
На снимката къщата на инж.Калчев, дългогодишен специалист в Елма, откраднат от Борис Бояджиев в Елпром Харманли

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Всичко това се върти около крадените 21 000 000 лева от Алфабанк и предупрежденията в мутренски стил. Скандалният бизнесмен Борис Бояджиев е бедняка милионер. През 1996/97г. селския бек Борис Бояджиев няма пукнат лев в джоба, но успява да налъже не кой да е, а църквата да му даде пари за да направи ортодоксален фонд за масова приватизация „Свети Никола“!!! Малко по късно, църквата разбира за измамната схема и се разграничава от схемата му и си иска парите обратно, назначават квестор от БНБ, скандала е огромен. Църквата е измамена. По това време съдружник на Борис Бояджиев  е ген. Любен Гоцев, по късно генералът е заместен с друго лице, сламена фигура. През 1998г. фонда за грабежи на народа е прекръстен на Индустриална Холдингова Компания .

Народът е измамен също. През 1996/97г. фонда „Св. Никола“ обещава щедро доходност до 40%, а двадесет години по-късно нито лев не е платен от обещаното, напротив днес Борис Бояджиев и сестра му Карамболова са собственици на активи за милиарди, а хората нищо. До тук имаме измамена църква и измамени стотици хиляди хора! Къде е прокуратурата?!  Къде е КФН и ДАНС! Защо не са се самосезирали ?

През 2011г. Петко Митевски (брат на жената на Борис – Теменужка Бояджиева) прави обира на века от Алфабанк като задига 21 000 000 лева и ги дава на същия измамник селския бек Борис Бояджиев, който и него го налъгва и не му ги връща. Днес Петко Митевски е осъден на 15 години затвор и да върне откраднатите пари на банката, като междувременно е обявен за общодържавно издирване, тъй като трябва да влезе в затвора. Работи се по версия за отвличането му, както обявиха медиите, но Бояджиев не плащал откупа!

Държавата се захвана с любимците на Костов, сега народа ще получи обратно задигнатото от него? Това е житейската справедливост и ние вярваме, за разлика от Бояджиев, който експлоатира вярата и имената на светците, което е чудовищно!

Скоро измамника Борис Бояджиев ще върне всичко откраднато от държавата на народа. Това са Индустриален център Искър, Тракия , Химатех, Елпром Харманли, и др. Всичко това е на стойност стотици милиони лева, а той го е придобил за близо 1 000 000 лева, след измамния и симулативен фалит на Индустриална Холдингова Компания ( приватизационен фонд Св.Никола) през 2011г. 

Обобщено може да кажем, че Борис Бояджиев е измамил   църквата, измамил  е и стотици хиляди хора по време на масовата приватизация, измамил е  и Петко Митевски задигнал заради него милионите от Алфабанк! Сега чакаме намесата на компетентните власти!

Коментари