Зловеща картина! Приватизатор и доносник от ДС Борис Бояджиев обра народа с милиарди на гърба на църквата


Зловещата картина е с автор доносникът от държавна сигурност и скандален приватизатор Борис Бояджиев. Същият е от Асеновград, а се прави, че е от Балканец, Троянско. Майка му е от село Агатово Севлиевско, а баща му от Шумен. Женен е за троянката Теменужка Митева (сега Бояджиева) сестра на Петко Митевски обрал Алфабанк през 2011г., за което е осъден и се издирва.

Борис Бояджиев заедно с ген. Любен Гоцев регистрират през 1996г. приватизационен фонд за масова приватизация на името на светеца „Свети Никола“. Целта била да се подмамят миряните, т.е. клетите българи да си дадат бонови книжки. Веднъж доверили се, Борис Бояджиев заграбил активи за 1 милиард лева през 1997г. и през 1998г. веднага прекръщава фонда от името на светеца „Св.Никола“ на „Индустриална Холдингова Компания“ (ИХК). Така от фонд за миряните става бизнес проект на Борис Бояджиев и обкръжението му.

През 2011г. Петко Митевски брат на Теменужка Бояджиева жената на Борис Бояджиев обира Алфабанк с 21 000 000 лева , а парите, както каза адв. Ина Лулчева, бил похарчил за лични нужди, т.е за близките си в т.ч. Борис Бояджиев и проектите му. Петко Митевски е обявен за национално издирване, осъден е да върне парите и на 15 години затвор. Последната му месторабота е фирма на Борис Бояджиев.
През 2011г. Борис Бояджиев чрез фирмата си „Борком“, в която е управител, внася молба за ликвидация на „Индустриална Холдингова Компания“, за да стане през 2012 г. собственик на всички активи от приватизационния фонд и активи за 1 000 000 000 лв. (един милиард лева). Това е обирът на века, на гърба на миряните и народа, на гърба на църквата. Зад всичко това наднича естествено Иван Костов, чрез адв. Радан Кънев, пълномощник на Борис Бояджиев. Така лъсна зловещата истина за БКП и „Дай България“. Както и за обира на Българската Църква. Така и за обира на България и българския народ.

Коментари