За втора поредна година Община Угърчин организира детски фестивал „Вярваме в чудеса“


Организаторите на Втори детски фестивал „Вярвай в чудеса“ – община Угърчин и детската писателка Милена Димова отправят покана и децата от Троян да се включат активно в него със свои рисунки. Желателно е те да бъдат на лист – формат А-4, сътворени с водни боички, пастели, флумастери или цветни моливи. Темата е „Вярваме в чудеса“.

Всяко дете ще получи диплома за участие, а рисунките ще украсят дългата Улица на фантазията в рамките на фестивала „Вярвай в чудеса“ – Угърчин 2018.

Мили малки приятели, изпращайте своите творби на тема „Вярваме в чудеса“ на адрес: град Угърчин, област Ловеч, пощенски код 5580, площад „Свобода“ 1 до Татяна Сирашка, призовават организаторите.

В момента е в процес на запис и химна-песен към събитието, който също ще достигне до децата от всички градове в България като поздрав от организаторите. Посланието от рефрена на песента „Вярваме в чудесата“ е: Тук творят се чудеса, тук събират се деца – да играем, да мечтаем. Тук събират се деца, тук творят се чудеса – да се смеем и да пеем.

Коментари