Защо лидерите на „Да(й) България“ стоят зад грабежите на ПФ „Св. Никола“ начело с Борис Бояджиев … ?!


Всеизвестна е принадлежността на Борис Бояджиев към мракобесната ДС на БКП, а той самият е изп. директор на фонда за масова приватизация ПФ „Св.Никола“, прекръстен на Индустриална Холдингова Компания (ИХК) през 1998г. Сега е ред на най-интересното в схемата по разграбване на ПФ „Св.Никола“ (ИХК) участва и скандалният зам.председател Калоян Янков на Да(й) България начело с проваления Министър на Правосъдието Хр.Иванов.

Според Да(й) България профила на Калоян Янков, който е в Изпълнителния съвет е следният:

Калоян Янков е юрист, завършил е СУ Св. „Климент Охридски“. Работи като адвокат в областта на дружественото и вещното право и гражданския процес.

Неговата цел е да допринесе за промяната, защото България може да има друга съдба. Веруюто му е почтеност в политиката. Активен участник в протестите през 2013 г и е ангажиран с каузата за подпомагане на деца в неравностойно положение.

Ето и нещо, което не знаете за Да(й) България , а именно Калоян Янков, който бил председател на Съвета на Директорите на Инудстриална Холдингова Компания, бившият приватизационен фонда ПФ „Св.Никола“, който през 2011г. фалира поради некъдърност на Борис Бояджиев или некомпетентност, но и в двата случая с твърдението, че бил на загуба с 23 000 лева (двадесет и три хилади лева), при активи за милиарди. Днес всички активи на фонда ПФ „Св.Никола“ (ИХК) са при Борис Бояджиев и семейството му в това число двете му отрочета и при сестра му Теменужка Бояджиев , сестра на Петко Митевски осъден да върне ‪21 000 000‬лева откраднати от Алфабанк отново през 2011г. 

Обира на Фонда за  Масова приватизация от изп.директ Борис Бояджиев е пладнешки грабеж и смело мога да кажа, че прокуратурата не само, че е проспала пр.пр.7271/2000г. СГП, но и днес може да повдигне обвинение за ОПГ, защото давността за такава колосална измама за милиарди не е погасена по давност. Това, че Бояджиев е от Да(й) България и от БКП едновременно и ходи на протести да се бори за морал, е тема, на която и децата се смеят. Как беднякът от Асенвоград стана милиардер?! Чрез приватизация?! От къде имаше пари да си учи децата в чужбина докато фонда фалира?! А после децата му превзеха приватизираните дружества и сега били образовани бизнесмени или нещо там… !!! Това някъде другаде. Искаме си парите откарднати от Бояджиев и какво като  е някакъв на Ген. Любен Гоцев! Бояджиев да връща откраднатото, а не като Да(й) България да се чуди къде какво да открадне от страната ни. Банев 2. Така завърши писмото на гневен измамен от Борис Бояджиев акционре в ПФ „Св.Никола“ (ИХК) и ние го подкрепяме изцяло защото и Банев и Бояджиев са едно.

Коментари