Започват снимки на новия игрален филм „Нов живот“. Ето каква е връзката на филма с Орешак …


Младен Стоянов автор на книгата „Ново начало“ и продуцент, Радост Стояновам арт дизайнер, Милена Димова, организатор кино продукция, Наско Стефанов, композитор и изпълнител на музиката към филма, Жоро Костов, режисьор (от ляво надясно на снимката)

Започват снимките на нов хитов, български игрален филм със заглавие „Нов живот”. Филмът е по книгата на Младен Стоянов, който ще е и негов продуцент.  Режисьор на лентата ще бъде Жоро Костов, познат с филмите „XI –A”,”Пистолет, куфар и три смърдящи варела”…/ Организатори на кино продукцията са познатата артистична двойка Милена Димова и Наско Стефанов.

Наско ще композира и изпълни музиката към филма. Готов е вече саундтрака към лентата „Вярвай ми”, песен, която се е родила като композиция от певеца и под перото на Милена миналата пролет на верандата им в тяхната къща в троянското курортно селище Орешак.

Къщата им и тази година ще събира на творчески срещи екипа на кино лентата. Снимките към филма ще бъдат основно в Слънчев бряг и Стара Загора. Ще има много аеробатични самолети в лентата и висок адреналин за зрителите.

Милена Димова и Наско Стефанов гостуват в БНР Бургас при журналиста Георги Янакиев, за да разкажат за новия филмов проект
Милена Димова и Наско Стефанов гостуват в БНР Бургас при журналиста Георги Янакиев, за да разкажат за новия филмов проект

Кастингите  са насрочени за февруари месец, а снимките започват напролет. Вече е ясен главният актьор в новия игрален филм. Името му ще бъде обявено от творческия екип още със старта на снимките. За него можем да кажем само, че е изключително талантлив и интелигентен, който пълни със спектаклите си най-големите зали в България.

TroyanPress ще бъде медиен партньор към новия филмов проект.

 

 

Коментари