Задава се челен сблъсък Генерал Борисов – Гаргамел Костов! Ще се върнат ли в държавата заграбените 27 милиарда?


11-години след като тогавашният столичен кмет Бойко Борисов оприличи Иван Костов на злия анимационен герой Гаргамел, битката между двамата е пред финална развръзка!

Повод за това предположение ми дава обявеното от партията на Борисов предложение да отпадне давността за престъпления, за да може да се разследва целият криминален преход на приватизация.

Иван Костов и Гаргамел Костов (от ляво надясно на снимката)
Иван Костов и Гаргамел Костов (от ляво надясно на снимката)

Изказването на премиера заглуши шума покрай намерението на БСП да внесе вот на недоверие срещу управляващите с подкрепата на ДПС.

„Над 30 млрд. лв. са откраднати по време на приватизацията в България и няма наказани“, изчисли Борисов. С което потвърди сметката на бившия главен прокурор Никола Филчев, който разкри в интервю за БЛИЦ, че мафиотското раздържавяване е погълнало златни български предприятия заедно с активите им за 30 млрд. лв, от които в хазната се върнаха едва 10%.

Намерението на Борисов парализира драгалевския Гаргамел и мекотелите му Радан и Христо, които бяха окупирали студията на Нова и bTV. Същите тези мекотели, които са на дистанционно управление от Белград и заливат с лъжи публичното пространство. Безочливо и нагло!

Треперят също сервитьорът от „Олимп“ и приятелчетата му, които приватизацията превърна в олигарси. Едри капки пот покриват и розовите бузи на един обвиняем издател и производителите на фалшиви новини.

Преди президентските избори Борисов предупреди „Агнешките главички“, че няма да се измъкнат сухи от грабителските приватизационни сделки. Пожела им „приятна игра“.

Играта, обаче трябва да отстъпи място на войната. 

Дошло е време, в което душманите, които опустошиха българската икономика да бъдат изправени пред закона!

Дошло е време за война срещу мафията!

Дошло е  време  виновниците да посрещнат следващите години в затвора.

Дошло е време България да си върне заграбеното.

 

Ивайло КРАЧУНОВ, агенция БЛИЦ

Коментари