ЖАЖДА ЗА ВЛАСТ! Николай Банев винаги е унижавал малкия Банев – Борис Бояджиев. Войната на приватизаторите от ДС!


Николай Банев: На работниците в „Елма” да плати държавата

На 30 години приватизаторът Борис Бояджиев станал милиардер на гърба на работниците и служителите на Елма-АД, които през периода 1996/97г. си дали боновите книжки на Приватизационен фонд „Свети Никола“ (ПФ „Св. Никола“) с изпълнителен директор самият Борис Бояджиев.

През май 1997г. въпреки усърдието и огромния ресурс откраднат от Елма-АД в това число боновите книжки на хората там, пари и т.н.,  Борис Бояджиев бил брутално изхвърлен като парцал от Елма-АД. Това го направил лично земляка му, другият приватизатор Николай Банев. Припомняме, че Банев е от Любимец, а Бояджиев е от Асеновград. Борис Бояджиев се е вихрил в Елма- АД  до появата на Банев и до събранието от 04 Май 1997г., на което Николай Банев взел решение за окончателното  отстраняване на Борис Бояджиев и кликата му от Елма-АД. Това се случило с Решение на Окръжния съд Ловеч на 20 Юни 1997г., въпреки истеричните крясъци на Борис Бояджиев и компания. Така мераците на Борис Бояджиев да заграби Елма-АД се окончателно се изпарили.
Това е причината Борис Бояджиев да е толкова амбициран срещу Елма-АД и да е главно действащо лице в погрома й (макар и в сянка).
Защо обаче Борис Бояджиев толкова държал да превземе Елма-АД? Отговорът е прост, там имало огромни  ресурси и потенциал. За периода 1995-1997г. когато Елма-АД била под ръководството на Борис Бояджиев, чрез Пенчо Адърски, член на Надзорния съвет на ПФ „Св. Никола“, били взети всички бонови книжки на работниците и служителите на Елма-АД. С тях приватизаторът Борис Бояджиев от бедно момче родом от Асеновград се превърнал в Селски Бек с милиони! Бояджиев винаги е лъгал, че е от Троян, но и за това бе разобличен. Ето как  благодарение на Елма-АД Борис Бояджиев става милионер на 30 години! Но как, кой го пази? Той твърди, че Генерал Любен Гоцев му е чадър, заедно с цялата държавна сигурност и така страхува хората, дали е така обаче? Видно от Търговския регистър Любен Гоцев наистина е в надзорния съвет на ПФ „Св. Никола“ заедно с куп други ченгета от мракобестната Държавна сигуронст. Другият факт е, че Иван Костов отново е до Борис Бояджиев е категоричният аргумент, че това е така. Човекът на Иван Костов Радан Кънев е адвокат на Борис Бояджиев и винаги се появява за да защитава интересите на командира. Радан Кънев се появява и около Николай Банев, макар и от страната на децата му, който уж го съдят за милиони, а в същото време  това може да е и за параван, може да е за гаранция с оглед получаване на обещана сума към командира.
На снимката Тодор Бояджиев син на Борис Бояджиев на протести заедно с Радан Кънев пред Съдебната палата. Банев, който е бил също там, не е в кадър.
На снимката Тодор Бояджиев син на Борис Бояджиев на протести заедно с Радан Кънев пред Съдебната палата. Банев, който е бил също там, не е в кадър.
Отмъщението на Борис Бояджиев започва след юни 1997г., дата, на която е изхвърлен екипа му от Елма-АД. Превратът на Банев и загубата на Бояджиев!
Борис Бояджиев обаче се провалил срещу Николай Банев. Банев  се отнасял с Бояджиев като с парцал и можел да си го позволи.  Банев винаги се е  забавлявал със селския бек Борис Бояджиев, все пак Бояджиев бил трениран да помни, за да може да пише доносите, но не и да мисли! Вижда се от всяко действие, че рецитира стихотворение, в повечето случаи неадаптирано към темата в разговора, но това всички го знаят и за това му е и прозвището селски бек. Видно  от протокола от прословутото заседание на Елма-АД от май 1997г., където виждаме как Банев разиграва Бояджиев като котка мишка преди да я изяде. Вижда се и страха на Бояджиев от Банев, а той е панически. Вижда се  и желанието на Борис Бояджиев на всяка цена да се докопа и да превземе „Елма „- Троян. Нивото на Бояджиев обаче е ниско и това прозира от всяко негово действие. Накрая изхвърлен от Елма-АД Борис Бояджиев заграбва както знаем леярната Димо Дичев през 1997 и през 1998г. я прекръства на „Елпром Харманли“, за да може докато ближе раните от позорната загуба да се задоволи с трохите. „Димо Дичев“
или „Елпром Харманли“ е заграбен с боновите книжки на работниците и служителите на „Елма“, а днес е собственост на Борис Бояджиев, сина му Тодор Бояджиев и жена му Теменужка (Митевска) Бояджиева, сестра на Петко Митевски свързани с обира на Алфабанк през 2011г. с над 21 000 000 лева.
През 2011г. Петко Митевски обира Алфабанк с 21 000 000 лева и този обир също се свързва с Борис Бояджиев. През 2011г. Борис Бояджиев фалира приватизационен фонд „Свети Никола „(прекръстен на Индустриална Холдингова Компания), за да може да прибере всички предприятия за себе си, а всички акционери от „Елма“ били измамени! През 2011г. Борис Бояджиев внася молба за фалита на Елма-АД, за да си отмъсти за изхвърлянето си, но той имал и уговорка с Банев за това. Били са се сдобрили вече, за да нарежат за скрап Елма-АД.

Как стана най-големият обир в страната?
Видяхме криминално проявения Борис Бояджиев, който въпреки измамите, въпреки рекета и всичките му престъпни схеми е честен бизнесмен, като Банев! Днес всички работници и служители на Елма-АД, които са си дали боновите книжки в „Св. Никола“ са измамени от Борис Бояджиев, а Банев наряза „Елма“ и я източи! Така приватизаторите от хасковско Борис Бояджиев и Николай Банев унищожиха Елма-АД, за да станат още по-богати!
Коментари