Ето кой кандидат за кметското място на гр.Троян се издъни още на старта на изборната надпревара, това е самият Николай Тодоров


Нашенецът Николай Тодоров е с нов политически проект „Глас Народен“, който търси обществена подкрепа и твърди, че има за цел всички добродетели на света и се е самоопределил като стожер на новия морал и зачитането на закона. Човек, който обаче говори за това колко е честен обикновенно нещо не е наред. Така е и тук. Но какво може да направи един такъв кандидат кмет за нашия Троян, ако самият той не спазва законите  и няма моралния стандарт, за да си признае грешките?!  Вижте и се уверете сами в това как се грижи той, кандидат-кметът на Троян Николай Тодоров за Троян и за съгражданите си от първо лице!

Николай Тодоров е ангажиран човек, от лятото е впрегнал сили да създава политически проект „Глас Народен“, който да се яви като алтернатива на политическите партии, но междувременно е и безнесмен. Дали защото е бил увлечен от политическите си амбиции или просто ей така, това оставаме на Вас да прецените.

Ето и фактите.

Всички в Троян знаем кой е г-н Николай Тодоров и познаваме неговата дейност като общественик и бизнесмен.  Сега обаче ще поговорим за клуб  „Ривърсайд“, който е с адрес площад „Възраждане“ №1 в гр.Троян и е собственост на Николай Тодоров. Та същият този клуб през това лято бил за пореден път посетен от служители на ВиК „Стенето“, които констатирали и предписали на 08.07.2019 г., че следва:

Ето и извадка от предписанието:

„Канализационната тръба идваща от Клуб „Ривърсайд“ да се затапи, за да се преустанови заустването на битови и фекални отпадъци в реката“ . 

Какво следва да значи това? Всички фекалии от тоалетните, мивки и т.н. на Клуб „Ривъсайт“ вместо да попадат в канализацията на града, където им е мястото, то те се изливат директно по тръбата /виж снимките по-горе/ и се отвеждат в река Бели Осъм, в която може да видите и деца през лятото да се къпят, а други от нас могат и да ловят риба, а кандидатът за Кмет на Троян г-н Николай Тодоров просто излива фекалиите си там?!

Това е кандидат Кметът Николай Тодоров, а дали това е „Гласът на народа“? Опази ни Боже от „Народната любов и фекалиите на г-н Николай Тодоров“!!! Дали Троян заслужава това, оставяме на вас да прецените…


Коментари