ЕЛПРОМ ТРОЯН ПРЕДСТАВИ КАТАЛОГА СИ ЗА 2017 ГОДИНА! ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖАВА!


Една над 70 годишна история продължава. Елпром Троян  представи  новия каталог  за 2017 година. В каталога  са включени основните номенклатури на асинхронни електромотори:  трифазни /IE1, IE2 и IE3/, трифазни със спирачка и еднофазни.  До момента инж. Теодор Енев и екипа му са разработили и въвели в производство  три класа на ефективност – IE1, IE2 и IE3 при трифазните електромотори.

За страните членки на  Европейския съюз действа регулация целяща както  намаляване на потреблението   на електроенергия , така и  намаляване отделянето на въглеродни (CO2 ) емисиите в атмосферата.  В този смисъл действа и се прилага Европейската  Директива №640 от 2009година.

Точно това кара ЕЛПРОМ ТРОЯН  с гордост да отбележи, че произвежданите от тях продукти са в съответствие с високите стандарти и изисквания на регулативния орган.

Исторически ЕЛПРОМ ТРОЯН е най-големият производител на електромотори на Балканите и единственият електромоторен завод в България с въведен стандарт на ниво на ефективност – IE3, като в момента се разработва и се провеждат изпитания на най-новия и ефективен мотор клас – IE4. 

Елпром Троян е гордостта на Троян и на троянци и това е една от причините да се продължи традицията.

Елпром Троян, отчитайки историческите си постижения в разработването и производството на електромотори  направи важна крачка във визията си за иновации и развитие на продуктите, отчитайки постиженията на конкурентите си в лицето на SIEMENS, Marelli – Motori, AGE, Leroy-Somer, Lafet, SEW , като е на път да покаже революционен продукт, който ще я върне в първите редици на Световния пазар. Ето това  е причината Елпром Троян да е пионер в бранша вече над 70 години.

С гордост може да заявим, че в България, Елпром Троян няма конкуренти по отношение на произвежданите продукти, както и никога не е имало такива.

Припомняме, че ЕЛПРОМ ТРОЯН има сключени договори за над 200 000 електромотори за 2017 година.

Коментари