„Елпром Троян “ отбеляза своя 75 годишен юбилей. Какво се случи на рождения ден на завода, Ретроспекция 2018.

Постиженията на завода са на световната сцена и са гордост за Европейския съюз


„Елпром Троян“ е бил пионер в Индустрия 2.0, като Троян е третият електрифициран град в България и завода участва активно в електрификацията, която дава възможността Троян на свой ред да стане център на електротехническата промишленост и машинстроенето.
„Елпром Троян“ се е превърнал в лидер на Балканите и Източна Европа в Индустрия 3.0.
Днес „Елпром Троян“ е признат световен лидер в Индустрия 4.0 като гледа напред за следващия технологичен скок.
През 2018г. „Елпром Троян“ получи множество престижни международни отличия и награди. Завода зае водещо място като световен лидер в Индустрия 4.0. „Елпром Троян“ създаде първия „умен електромотор“ в света и получи признание за „Иновации“ с Наградата на Германската Икономика, 2017/18г. Същото признание бе получено и от 73-тия Международен Технически Панаир в Пловдив със златен медал, както и от Франция и Русия, като през пролетта и в Германия, на Хановерския Международен Панаир, който бе под надслова „Индустрия 4.0“ и където „Елпром Троян “ представи революцията в бранша – първия в света „умен електромотор“. Така завода затвърди лидерското си място на световната сцена.

Това революционно откритие и постижение бе отразено във Financinal Time, …… и така новината обиколи целия свят.

През 2018г. „Елпром Троян “ получи и приза „Компания на Годината“ 2017/18г., редом с „Филип Морис“
и др.

През 2018г. „Елпром Троян“, на 74-тия Международен Технически Панаир в Пловдив представи и визията си за следващите 100 години.

На същото международно изложение завода получи безпрецедентните 4 златни медала за разработки и постижения в областта на електротехническата промишленост и машиностоенето, символ на които остава вече 75 години.

 

Коментари