Елица Наумова с нов сингъл – „Още“


Елица Наумова е участник от Първия сезон на музикалния формат „Гласът На България“ пусна поредния си сингъл под заглавието „Още“.

Елица сама пише текста и музиката на своя нов сингъл –„Още“, вдъхновена от срещата си с мистериозен COVERмъж ( John) от шведски произход, с когото се запознава на едно от нейните от пътувания в скандинавските страни.

Сингълът и клипът е свързан с много лични емоции,имайки се в предвид , че това е и последният й проект записан съвместно с Иван Бояджиев (тонрежисьорът в Studiо 21), който внезапно си отиде от този свят.

За аранжимента на сингъла се погрижиха Тодор Гаджалов и Gravity Band, а мастеринга е дело на Иван Бояджиев – STUDIO 21.Клипът е реализиран от  режисьорката Ани Марковска, операторите Драгомир Димчев и Тодор Гаджалов и ефектния монтаж е дело на Симеон Арабаджиев.

„Още е хвърчило, което пращам нагоре – в памет на мой приятел и незаменим духовен гуру – Иван Бояджиев, както е израз и на всичките ми емоции. Те са свързани с любов: изживяване, меланхолия, тръпка, очакване, преоткриване и светлина, порастване…в едно.“ … споделя Елица.

Коментари