ЕКШЪН В ЛОВЕЧ! Мургави седмокласнички се скубят, псуват и налагат в час по музика, даскалът и той се включи и стана страшно


Момичета от 7 клас в ловешкото ОУ „Св. Св. Кирил и Методий“ се пердашат, скубят и псуват навръх 8 март, а учител се включва в мелето, опитвайки се с шамари и юмруци да спре боя. Шокиращото видео се появи във Фейсбук днес и бързо предизвика вълна от коментари.

„Боят е по време на час по музика. Най-шокиращо е, че учителят вместо да ги разтървава, удря по главата едното момиче, което после повърна“, заяви пред TrafficNews.bg Киро Зоев, който е качил клипа. Двете побойнички, които са от ромски произход, се казват Барбара и Филиз, а поводът за схватката е момче.  По данни на Нова телевизия, едно от битите момичета е със специални образователни потребности. Явно за агресивните ученички учението е на заден  план, защото Барбара трудно уцелва кога да пише „в“ или „ф“ , ако се съди по правописа й в нейния профил в социалната мрежа. Там девойката зове: „Обърнете фнимание на този учител как бие фместо да ги растърве“.

Коментари