ЕКСKЛУЗИВНО! Най-високата елха в България ще грейне на 04.12.2018г. от утре започва украсяването и … изненадите предстоят


Миналата година Елпромската елха беше обявена за най-високата жива украсена елха в България със своите над 24 метра. Тя бе отразена по националните и местните медии и стана повод за много емоции.

Под надслова „Моята Коледа 2018“ троянските манекенки взеха наградата от 1000 лева, която обявиха, че ще дарят за дете в нужда. Тогава електромоторния завод удвои сумата и така манекенките получиха 2 000 лева, който дариха на дете от Калейца, на което му предстоеше операция. Това направи инициативата на Елпром Троян „Моята Коледа 2018“ символ на надеждата и милосърдието.

Миналата година националните медии споделиха, как манекенки от Троян са грабнали голямата награда на Елпром Троян и са направили нещо изключително, което е и идеята на Коледните празници, да сме все по-добри и да помагаме.

ето и линковете:
https://www.blitz.bg/obshtestvo/regioni/unikalna-elkha-blesna-v-troyan-snimki_news562567.html

МАНЕКЕНКИТЕ НА ЕЛПРОМ ТРОЯН ГРАБНАХА ГОЛЯМАТА НАГРАДА, КОЯТО БЕ УДВОЕНА ОТ ЗАВОДА, ЗА ДА ПОМОГНАТ НА ДЕТЕ В НУЖДА

 

Елхата стана повод и за друга награда за 9 годишната Паолина Дамянова от гр.Троян, споделянето на невероятния клип направен от нейната леля , обиколи цяла България и предизвика радост и вълнение от събитието по запалване на елхата, забравени чувства от всички троянци. Елпром Троян връчи извънредна награда на детето за невероятното видео, тъй като наградата „Моята Коледа 2018“ бе за снимка пред най-високата елха в България, Елпромската.

ето и видеото:

Преди 20 години всеки завод имаше украсена елха на входа си, като започнем с Велде (Лесопласт), Актавис (ХФЗ), Хемус, Машстрой , Елма, Витекс и тази на Общината. Днес нещата звучат по друг начин, миналата година освен елхата на Общината и тази на Елпром Троян други нямаше. Тази година ще видим дали ще е по-различно, но това говори и за града ни, надеждата се връща, а мнозина я бяха загубили.

Дано традицията продължи, защото това дава надежда и за младите хора, които днес трябва да избират дали да останат в Троян или да тръгнат към големите градове, в търсене на възможности, с надежда за реализация. Троян също е прекрасно място и само от нас зависи да го запазим, от всички нас.

https://troyanpress.com/грейна-звездата-от-видеото-станало-из/

 

 

Коментари