Ексклузивно! Най-накрая започна мегаделото срещу шурея на скандалния приватизатор Борис Бояджиев!

Апелативният съд в София побесня и размаза Бояджиевия авер!


На основание чл. 317 във връзка с чл. 269, ал. 3, т. 1 и т. 2 от НПК се даде ход на делото в отсъствие на подсъдимия, местонахождението му е неизвестно. Не се допусна извършване на следствен експеримент. Допусна се графологична експертиза по искане на защитниците. Делото се отложи за 19.02. 2018 г. от 10 ч.

Петко Митевски бе осъден на 15 години затвор и да върне крадените 21 000 000 лева на Алфабанк. Съда постанови задържането му, но Петко Митевски изчезна безследно! Имаше версии, че Петко е отвлечен и шурея му Борис Бояджиев отказва да върне крадените пари на банката. До този момент Петко Митевски е в неизвестност , а работодателя му е фирма на крадливия приватизатор и измамник Борис Бояджиев. Припомняме, че сестарата на Петко Митевски – Теменужка е съпруга на селския бек Борис Бояджиев. Днес Софийски градски съд ще гледа делото със или без Петко Митевски, докато истинския крадец Борис Бояджиев е на свобода.

Борис Бояджиев е свързван със скандалите около обира на българската църква през 90-те години, по късно с измама и фиктивните фалити на приватизационния му фонд Св.Никола и др., както и с обира на Алфабанк (въпросния случай), както и криминалния фалит на Елма в гр.Троян с подставени лица свързани с Бояджиев, за което вече писахме. Това лице Борис Бояджиев успя от посредствен доносник от Държавна сигурност да се превърне от бедяк в милионер на гърба на народа и всички нас. Той успя да приложе всички схеми на измама познати в историята на криминалистиката, но без последици, а това е притеснително. Именно това е тревожно, това е класическия представител на олигархията на България, заедно с Николай Банев те остават безнаказани за всички злини! До кога?

Коментари