ЕКСКЛУЗИВНО! Донка Михайлова ще пее на една сцена заедно с Джо Лин Търнър


Както вече ви съобщихме, Джо Лин Търнър ще забие на 18 юни в Троян на традиционно провежданата всяка година рок-академия. Джо е бил вокалист на световно известните групи „Рейнбоу” и „Дийп пърпъл”. Troyanpress се сдоби с изключително интересна информация от PR на Община Троян – Станислава Цукева. Цитираме дословно:
Тече усилена подготовка за тазгодишната „Рок-Академия“ през юни. Една от най-големите изненади на мероприятието ще бъде нещо напълно неочаквано. Заедно на сцената с Джо Лин Търнър ще се качи не кой да е, а кмета на община Троян – Донка Михайлова, но не за да изнесе слово, а за да пее заедно със световната легенда.“

Разбира се, г-жа Михайлова ще се включи само на няколко места при припева на култовата „Can`t let you go”, като по този начин ще се даде началото на вече обявения конкурс за авторска песен и бирен фест. Самата г-жа Михайлова планира да се подготви подобаващо и да изненада дори с облеклото си.

Ние, от Troyanpress нямаме търпение да видим изненадата, която г-жа Михайлова ни е подготвила. В духа на предаването „Като две капки вода“ дори бихме очаквали някаква пълна трансформация и представяне в различно амплоа. Ако бяхме на нейно място, щяхме да изберем някакво кожено облекло, кърпа с черепи или кожено яке с надпис Deep Purple, но каквото и да избере г-жа Михайлова едно е сигурно – шоуто ще бъде 100% гарантирано и не бива да се изпуска!

Честит 1 април, ден на шегата! 

Коментари