Д-р Мадлена Бояджиева: Само през 2018 година в село Рибарица извършените ремонти бяха в размер на над 130 хил. лв., като през 2019 г. подобряване облика на селото продължи


МЕСТНИ ИЗБОРИ 2019, ПЛАТЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

Кандидатът за кмет на община Тетевен за втори мандат от ПП ГЕРБ – д-р Мадлена Бояджиева, проведе среща с жителите от долния и горния край на село Рибарица. През годините неведнъж д-р Бояджиева провежда срещи там, било то по покана на самите тях за различни поводи или представянето на нейни отчети.

Както всеки път д-р Бояджиева проведе една открита среща, като представи своите постигнати резултати за града и селото. Ремонтираните училища, подобряване на централната градска част, доброто взаимодействие на нея и екипът ѝ с местния бизнес и много други.

,,Всеки път когато идвам тук, заставам пред вас очи в очи без никакви притеснения, тъй като се постарах да изпълня почти всички обещания, които дадох. Всички вие виждате новия облик на улица ,,Даковото“. Преди четири години обещах, че ще бъде ремонтирана и сега това вече е факт. Извършена бе реконструкция и рехабилитация на уличната мрежа, като бяха положени нови бордюри, изградени тротоари и положена асфалтова настилка. Улицата е с дължина около 1 км и не беше основно ремонтирана близо 30 години. Ремонтът ѝ беше част от изпълнението на голям проект за рехабилитация на общинска улична мрежа в сервитутното очертание на гр. Тетевен на обща стойност близо 2 млн. лв.“

Наскоро стартира и още един ремонт, който също е от голямо значение, както за жителите, така и за туристите на курорт Рибарица. Д-р Мадлена Бояджиева сподели и за него: ,,Започна ремонтът на пътя Рибарица – Тетевен. Изключително съм благодарна на МРРБ и зам.-министър Николай Нанков, че изпълниха ангажимента си за обновяването на този важен за община Тетевен път. Благодаря и на председателя на УС на АПИ – Георги Терзийски, за създадената организация по извършващия се ремонт. От общинския бюджет са заделени средства за бордюри и тротоари, които ще бъдат положени на някои места в селото“.

Тази година се извърши и реконтсрукция на прокрива на училището в Рибарица по проект ,,Красива България“ на обща стойност 78 527,00 лв., като 29 526,00 лв. са финансирани от МТСП и 49 001,00 лв. от Община Тетевен. Д-р Бояджиева припомни, че през 2018 г. е извършен основен ремонт на ул. ,,Вежен“ и ул. ,,Христо Ботев“. Извършени са и текущи ремонти на улици, отводнителни канавки, изградени са нови автобусни спирки, а преди две и две подпорни стени в местността ,,Заводна“. Днес децата на Рибарица имат и модерна детска площадка по проект на ПУДООС с помощта на Община Тетевен и дарители.

Думите на кандидатът за кмет на община Тетевен за втори мандат от ПП ГЕРБ, бяха подкрепени и от кандидатите от ПП ГЕРБ за общински съветници, които присъстват на всички предизборни събрания. Те призоваха хората да гласуват с преференции, защото е от голямо значение Кметът на Общината и ОбС да работят в добро взаимодействие. На събранието присъстваха Мария Стойчева, Цветелина Врабевска, д-р Иван Цачев, Иван Цветанов, Драгомир Димитров, Стефка Димитрова, Марин Краев, Георги Талов, Красимир Минчев, както и Пенка Ганева – също кандидат за пореден мандат от ПП ГЕРБ на село Рибарица.

Д-р Бояджиева благодари на жителите за ползотворната среща: ,,Надявам се, че ще продължим напред, ще реализираме заедно всички бъдещи проекти, не само за селото, а и за града. Благодаря ви за доверието и за подкрепата!“.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Коментари