Д-р Мадлена Бояджиева: През последните четири години в училището в село Черни Вит бяха извършени ремонтни дейности на стойност близо 177 хил. лв.


МЕСТНИ ИЗБОРИ 2019, ПЛАТЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

,,През последните четири години в училището в село Черни Вит бяха извършени ремонтни дейности на стойност близо 177 хил. лв., които включват и ремонт на физкултурния салон, общежитието и др. със средства от МОН. През 2019 г. в училището бе извършен ремонт на сградата, умивалните и тоалетните. Средствата, в размер на близо 60 хил. лв., отново бяха отпуснати от МОН след посещение на самия министър на образованието и науката“ – това каза кандидатът за кмет на община Тетевен за втори мандат от ПП ГЕРБ на предизборното си събрание в село Черни Вит, като отново изрази благодарността си към правителството. На територията на общината през мандата ѝ бяха ремонтирани училища и обществени сгради в почти всички населени места.

През изминалата година в селото е извършен основен ремонт на ул. „Хан Крум“, ,,Дели Пало“ и ,,Тако Толев“. Изградени са отводнителни решетки на няколко улици, извършен е основен ремонт на водосток към ул. ,,Васил Левски“ и др. Ремонт бе направен и на местната църква със средства от Дирекция ,,Верозиповедания“ при МС.

Д-р Бояджиева присъства на всички празници и поводи в Черни Вит, тъй като винаги е била канена от жителите, които изразиха своята подкрепа и за предстоящите местни избори. През последните години д-р Бояджиева работи добре с кмета на селото – Цветослава Христова, която отново е кандидат за кмет от ПП ГЕРБ. Двете успешно реализират проекти, реагират своевременно и адекватно по време на природни бедствия и най-важното – вслушват се в желанията на хората, стремейки се да търсят варианти за справянето с проблемите им.

Програмата за управление на община Тетевен мандат 2019 – 2023 г. и кандидатите за общински съветници от ПП ГЕРБ бяха представени и в село Дивчовото. През 2018 г. беше изградена подпорна стена в селото. Д-р Бояджиева допълни: ,,В началото на годината, аз представих пред вас отчет за извършените дейности тук и в общината за 2018 г. Тогава ви обещах, че ще търся вариант за отварянето на лекарски кабинет. Сега той е готов и вие спокойно може да се възползвате от посещението на лекар“.

На срещите д-р Мадлена Бояджиева конкретизира и избора си от екип за кандидати за общински съветници: ,,В листата на ПП ГЕРБ за общински съветници вие виждате хора от различна възраст. Хора, доказали се в частния сектор, но и млади хора, които също имат своите амбиции. През мандата ми като кмет на община Тетевен, назначих млади хора в екипа си, готови да дават свежи идеи и същевременно способни да ги осъществяват. Затова в листата за кандидати за общински съветници има и опитни хора, но и такива, които са изпълнени с нови предложения, за да може натрупаният опит и иновативността да вървят ръка за ръка за едно по-добро бъдеще на нашата община. Благодаря ви за доверието, надавам се, че отново ще ме подкрепите и заедно ще придадем на селото още по-красив облик“.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Коментари