Държавна комисия подписа Акт 16 на поредния саниран блок в Тетевен


Преди Великден държавна приемателна комисия подписа Акт 16 на поредния саниран блок в Тетевен. Жилищната кооперация „Иван Туйков” бе обновена по Националната програма за енергийна ефективност на многофамилни жилищни сгради.

Държавната приемателна комисия в състав Благой Съйнов – управител на Сдружението на собствениците, Мадлена Бояджиева – кмет на община Тетевен, Петя Язова – управител на „ДАРА Конкрол”, Смолян, като представители на специализираните контролни органи, Владимир Кацарски – директор на РД ПБЗН, Ивелина Русева – директор РЗИ – Ловеч, Пенка Николова – областен управител и Владимир Стоилков – управител на „Тетевен инженеринг 2016 ДЗЗД” – строител и проектант, с председател Койчо Койчев – старши инспектор в РОНСК – Ловеч, извърши пълен оглед на обекта, по време на който са направени измервания и изпитвания, и излезе с предложение за издаване на разрешение за ползване на строежа.

Това е четвъртата жилищна сграда в Тетевен, която бе напълно завършена по Националната програма. В момента продължават строителните дейности по други 4 сгради в града, като се очаква в скоро време и те да бъдат окончателно завършени.

Коментари