ДЪРЖАВАТА СЕ ТРЕСЕ! БОРИСОВ ЩЕ ВЪРНЕ ПЛЯЧКОСАНОТО ОТ ГРАБЕЖА НА ВЕКА, ОТ ИЗЕДНИЦИТЕ, ОПУСТОШИЛИ БЪЛГАРСКАТА ИКОНОМИКА И ДОВЕЛИ ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ДО ПРАГА НА МИЗЕРИЯТА

Двамата крадци с номинация за РАЗРУШИТЕЛИ НА БЪЛГАРСКАТА ИКОНОМИКА - НИКОЛАЙ БАНЕВ И БОРИС БОЯДЖИЕВ.


Започва експертна работа на групата от Народното събрание, която ще излезе с предложениепо един от двата формата на изменение в Наказателния Кодекс /НК/. Очакванията са да не се погасява по давност престъпление, свързано с бандитската приватизация, да не тече погасителна давност или същата да се възобновява, уточни Данаил Кирилов от ГЕРБ. Над тези два формата ще работят експертите.

Има достатъчно предпоставки за необходимостта от тази норма, тъй като е налице обществено опасно деяние, което следва да бъде преследвано и санкционирано, за да може всички ние да останем с чувство за законност и за справедливост. Това усещане е важно защото живеем в правова държава и демократична държава.

Благодарение на тази приватизация хора като Николай Банев от село Любимец и Борис Бояджиев от село Балканец, двамата селяндури и грабители, без пукнат лев в джоба, станаха милиардери на гърба на народа, на нашия гръб.

Припомняме, че единия и другият направиха приватизационните фондове „Св.Никола“ и „АКБ Форес“. И двата фонда за грабежи ни затрупваха с щедри обещания през 1996г., а днес, 20 години по-късно, обирджиите на народа Николай Банев и Борис Бояджиев са приели, че са собственици на Българската икономика, защото те притежават активи за над 3 милиарда лева.Техните фондове претопиха всички предприятия, които бяха на тяхно подчинение, фалираха ги и оставиха хората на улицата и без работа като ги принудиха да търсят препитание в чужбина.

Иван Костов, Борис Бояджиев и Николай Банев са грабителите на народа!
Иван Костов, Борис Бояджиев и Николай Банев са грабителите на народа!

Това е престъпление срещу народа! Тези активи са наши, на всички нас, и ние ще настояваме да ни ги върнат веднага!

Следва продължение утре ….

 

Коментари