Държавата призна грозната истина! Алфарезорт се захранвал с вода от реката!


Скандалната, черна овца на Районен съд-Троян Антоанета Симеонова пропуснала да възложи експертиза, за да установи скандалното обстоятелство, че Алфа Рeзорт се захранва с водa от реката!!! Държавата го установи  и то черно на бяло за втори път! Какво правят институциите?! Защо хотелът още не е запечатан, та той е явна заплаха за здравето на почиващите там! А скандалните  собственици на Алфа Резорт този път хукнаха да режат тръбите отново, за да не може да се установи нарушението. Така един грабна помпата, друг наряза маркуча и се опитаха да ни заблудят отново, но отново ги спипаха! На лъжата краката са къси, а в случая те го правя за втори път!

Ето документа, който сдружението не харесва, но  го публикува:

Ще ви представим и предишния, в който е записано, че психо хотелиерите демонтирали инсталацията представляваща бидон с помпа и маркуч , след като видели Държавните органи, но отново е доказано!

Има ли сила, която да опази туристите от хотел Ужас или Алфа Резорт и собствениците му – селските тарикати Костови, завлекли през 2016 година хиляди с фалита на Алфатур, за да купят с парите хотела в к.к. Чифлик, който днес е водоснабдяван с бидони от реката?!

Чакаме държавата, веднъж ни спаси от Гриша Костов, сега чакаме отново!

Коментари