Дългоочакваната битка за Ловеч: Виктор Стойчев срещу Корнелия Маринова


Уволненият в началото на август ръководител на офиса на НАП в Ловеч Виктор Стойчев ще бъде кандидат на ВМРО за кмет на Ловеч.

По повод деня на Съединението от областната организация на партията организираха автошествие по улиците на Троян до местността „Хайдушкото сборище“ над село Балканец. В шествието се включиха 50 автомобила с развети национални знамена.

Виктор Стойчев беше общински съветник от групата на ГЕРБ в настоящия мандат, но напусна Общинския съвет заради несъгласие с водената от местните структури на партията политика при управлението на града.

В началото на август беше уволнен като шеф на офиса на Приходната агенция в Ловеч заради нерегламентиран достъп до информационните системи. Виктор Стойчев е един от най-големите критици на сегашния кмет на Ловеч Корнелия Маринова. Той от малкото хора, които си премълчават неуредиците в града.

Днес Стойчев официално беше обявен от ВМРО като техен кандидат за кмет на града. В останалите седем общини на областта от ВМРО издигат само листи за общински съветници.

Коментари