Димитър Шишков и Станислава Нанкова са кандидатите на ГЕРБ за кметове на Троян и Априлци


SAMSUNG DIGITAL CAMERA
Димитър Шишков

54-годишният инженер лесовъд Димитър Шишков е номинацията на ГЕРБ – Троян за кмет на общината. Кандидатурата му е била одобрена на вътрешнопартийно събрание, на което е гласувана и листата с кандидатите за общински съветници.

Шишков е троянец, потомък на известни местни фамилии – Власковски и Гимиджийски. Завършил е троянската гимназия „Васил Левски“, а след това Лесотехническия университет в София. Повече от десетилетие е директор на Държавното горско стопанство в Троян, а от миналата година е зам.-директор на Северозападното държавно предприятие, управляващо горските дейности на територията на областите Видин, Монтана, Враца и Плевен, както и части от областите Ловеч и София.

Димитър Шишков е женен и има един син.

Кандидат-съветническата листа на ГЕРБ – Троян включва доказали се специалисти от всички области на обществения живот.

Станислава Нанкова
Станислава Нанкова

Зам.-кметът на Априлци – 36-годишната  Станислава Нанкова – е кандидатът-кметът на ГЕРБ в другата планинска община. Тя е завършила Стопанската академия в Свищов и от 10 години работи в Община Априлци. През последните три години е директор на дирекция „Устройство на територията, общинска собственост и евроинтеграция“, а от 3 юни т.г. е зам.-кмет на община Априлци.

Станислава Нанкова е омъжена и има две деца.

Коментари