Джейхан Ибрямов пое ясни анганжименти към луковитчани


ПЛАТЕНА ПУБЛИКАЦИЯ, ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2017

Кандидати за народни представители на ДПС за Ловеч - Джейхан Ибрямов, Ана Младенова, Сурай Велиева, Олчай Дурмушев и Айнур Дерманска
Кандидати за народни представители на ДПС за Ловеч – Джейхан Ибрямов, Ана Младенова, Сурай Велиева, Олчай Дурмушев и Айнур Дерманска

„Ето ги неизпълнените обещания на всички предишни“ – с тези думи, сочейки калните улици, жителите на луковитския квартал „Изток“, по-известен като Голия връх, посрещнаха водача на листата на ДПС – Ловеч Джейхан Ибрямов и кандидати за народни представители на движението Ана Младенова, Сурай Велиева, Олчай Дурмушев и Айнур Дерманска. Печално известните улици с цветни имена „Пролет“ и „Лютиче“ по нищо не подсказват, че се намираме в Европа. „Има готови проекти по еврофондовете, има осигурени пари, но властта се е запънала и два мандата вече не искат да помогнат, а бяха обещали“, жалват се разочарованите потърпевши в Луковит. „На първо време ще осигурим отводняването на улиците с тръби и след това ще направим необходимото да ви спасим от калта, която газите“, категорични бяха кандидатите от листата на ДПС, които многократно са правили опити да убедят кмета за пусне проектите за ремонт на улиците.

Същият ден водачът на листата Джейхан Ибрямов и кандидатите на ДПС – Ловеч посетиха и ловешкото село Хлевене, където жителите им се оплакаха от системни проблеми с евросубсидиите и земеделските земи, от ниската изкупна цена на млякото и отново от административни пречки от страна на общинската администрация.

На срещата в тетевенскато село Галата водеща тема беше Програмата на ДПС за справяне с бедността. „Ножът е опрял до кокал, еднакво за всички – за българи, турци и помаци. Като бежанци сме в собствената си държава“, жалваха се тетевенчани и настояваха ДПС да помогне “да спасим България”. Джейхан Ибрямов ги увери, че е по силите на ДПС да се справи с тази задача. „Ние знаем какво трябва да се направи, за да се съвземе икономиката. Знаем как и имаме подготвени експерти!“, категоричен беше той.

Междувременно ДПС спечели частичните избори Кубрат и Глоджево. Незаависимо от заканите на много малки и големи партии, хората се довериха на ДПС и гласуваха за стабилността, здравия разум и спасението на България. “Да повторим резултата и на парламентарните избори с №9 в бюлетината”, призова Джейхан Ибрямов от личния си профил в социалната мрежа Фейсбук.

По-рано през деня кандидатите за народни представители на ДПС – Ловеч почетоха Сирни Заговезни. “Да си простим за всичко сторено и да продължим да градим един по-добър свят в и извън себе си. Простете! Простено е!”, се казва в официалното съобщение на предизборния щаб на ДПС – Ловеч.

 

 

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ! 

Коментари