Джейхан Ибрямов: Всяко противопоставяне и ескалиране на напрежението в момента е национално предателство


ПРАВО НА ОТГОВОР:

С цялото ми уважение към всички кандидати за народни представители и при изцяло позитивната кампания, която водим в ловешко, ще си позволя да внеса яснота по един некоректен коментар. И ще го направя от уважение към  жителите на ловешка област, които въпросното лице заблуждава.

Петър Николов е учредител на ДСБ​, преминал през „България на гражданите“, доскорошен парламентарен секретар в кабинета „Борисов 2“ и ​настоящ водач на листата на Коалиция „Обединени патриоти в Ловеч“, която имаше водеща роля в последното правителство. Сега  Николов e водач на листа на поредната партия – „Обединени патриоти“.

Прескачането от партия в партия е личен избор, но опитът за манипулиране на хората в Ловеч и предизборната употреба на българския национален идеал е недостойно и безотговорно поведение, което дори не бих нарекъл политическо, защото прозира една изцяло лична цел – втори опит за влизане в парламента.

Отчаяното търсене на медиен враг в лицето на ДПС е по-съществената и тревожна част от историята, защото отклонява вниманието от основната заплаха за националната сигурност на страната и опъва чадър върху проводниците на чуждо влияние у нас – вероятно защото са потенциален партньор в едно бъдещо коалиционно правителство​?

Такова поведение не буди уважение и поставя под съмнение персоналната лоялност на кандидата Петър Николов – както към сега издигналата го партия, така и към самите избирателите, които изповядват патриотичната идея.

Личи крещяща неинформираност и по отношение на вътрешните, и геополитическите процеси, което е обичайно явление при политическите номади, използващи партиите и техните избиратели единствено в своя полза и предимно за ​политически асансьор, превръщайки патриотизма в предизборна дъвка за вдигане на протестен вот.​

И тъй като представлявам национално отговорна партия, доказала през десетилетията способността си да реагира коректно в критични за България ситуации, се обръщам към Вас с предложение за открит диалог – по наболелите проблеми на област ​Ловеч, които са различни във всеки един град, във всяко село, във всеки дом… И аз ги знам, защото прекарах целия си парламентарен мандат с проблемите на хора та тук​ и в оказване на помощ.

Или предпочитате да си говорим за ДОСТлука, който се опитвате да скриете от собствените си избиратели?!

ПЛАТЕНА ПУБЛИКАЦИЯ, ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2017

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Коментари