ДЖЕЙХАН ИБРЯМОВ : Веднага след изборите – трябва диалог между избраните партии!


„Единственият ни враг в тази кампания е ПОЛИТИЧЕСКАТА ЛЪЖА. Ние търсим да стиснем най – много ръце, нашите послания да стигнат до максимален брой хора, за да разберат каква е нашата платформа и с какво бихме допринесли за добруването в страната. Това е и посланието в писмото на Ахмед Доган – ЗАЕДНОСТ В РАЗЛИЧИЯТА”, каза в “Още от деня” по БНТ1 водачът на листата на ДПС в област Ловеч Джейхан Ибрямов.

Той коментира тежките проблеми на Ловеч, свързани с безработицата, бедността, недостъпното здравеопазване и образование, обезлюдяването на селата. “В Ловеч най-ценното за мен и партията е постигането на приятелство.

За съжаление, хората живеят много зле. Бедността е голяма. Демографската криза е обезлюдила населените места. Като народен представител винаги съм защитавал интереса на региона. Отзовавал съм се за всичко и съм помагал с каквото мога. Но истината е, че районът има огромна нужда от инвестиции. Движение за права и свободи ще внесе след изборите промени в 72 закона, които ще улеснят малкия и среден бизнес, защото това е основата за развитие на икономиката”.

По думите му ДПС и ДОСТ са несъизмерими величини. „Ние спазваме либералните ценности, те им измениха. ДПС е традиционна политическа формация, която е на политическия терен от 28 години. “Имаме представителство в местната власт. Винаги сме имали представителство в парламента. Признати сме от всички либерални световни и европейски формации“.

По въпроса за Турция, Ибрямов каза, че е изключително важно да има добросъседски отношения, защото това са два народа, които живеят на една земя, на Балканите, но “Ердоган не е Турция, както и Турция не е Ердоган”.

“Да спасим България! Да направим така, че да има диалог между отделните политически формации, които ще бъдат избрани в следващото Народно събрание. Това трябва да стане веднага след парламентарните избори. Ние сме отворени”, каза в заключение Ибрямов.

Купуването и продаването на гласове са престъпления!

Коментари