Депутат отпразнува за 36 път деня на детето


Впечатляващ детски празник подари народният представител Иван Миховски на малките си съграждани от Троян. Купонът по случай Деня на детето продължава и в момента, а гост е народният представител от ГЕРБ Даниела Панайотова.

Специално наети лично от Миховски аниматори изненадаха децата – над 170 момчета и момичета с атрактивна програма, включваща много песни, танци и забавления. Организираните игри бяха повод за много смях и настроение, на които не устояха и придружителите на децата. Майки, татковци, баби и дядовци с умиление се радваха на деца и внуци като не можеха да изразят благодарността си за пищното тържество.

Най-приятната изненада бе огромната торта, която бе внесена под възторжените викове на децата, които се надпреварваха да се снимат до сладкото изкушение.

Днес не е повод за много приказки и тежки речи, днес е повод за празник и затова ще празнуваме всички, обяви още в началото домакинът, който бе на празника с дъщеря си 3-годишната Кристияна, която не отдели ръчички от татко си.

След като с Иван Миховски се запознахме в парламента, като млади родители, в хода на работата намерихме обща кауза – грижа за децата и помощ на семейства с репродуктивни проблеми. Международният ден на децата е чудесен повод да заявим загрижеността си по тези проблеми и готовността да сме в помощ, когато е необходимо. Днес бе истинско щастие да гледаме, как малките деца се забавляват! Ще продължаваме с прояви от подобен вид и в други градове, сподели Даниела Панайотова по време на празника.

Коментари