“ДЕЛТА ГАРД” С МОЩНА ВЕЛИКДЕНСКА АКЦИЯ СРЕЩУ БОКЛУЦИТЕ В БЪЛГАРИЯ


Охранителна фирма „Делта Гард“ мобилизира структурите си в страната с призив всеки регионален мениджър да създаде организация в района си относно събирането на отпадъци, изхвърлени по зелените площи, в близост до църкви и около национални паметници. Заповедта е издадена от Управителя на охранителното дружество вчера и е качена на фирмения сайт.

Екипът на Бунт.бг се свърза с управителя Антон Великов, за да разкаже повече за тази инициатива и публикуваме неговия отговор:

„Мисля, че е дълг на всеки отговорен гражданин и фирма да прояви отговорност към опазването на природата. Ние от “Делта Гард” вече 15 години се ръководим от принципа да се грижим за природата, животните, хората в неравностойно положение, да подпомагаме и спортисти. Всичко това е финансирано не от държавни програми или евросубсидии, а със собствени средства, за да дадем пример на подрастващото поколение и създадем добри практики, които се срещат все по-рядко. Това е нашата кауза извън охраната и се надяваме все повече фирми да инвестират в хората и природата“.

Коментари