Декларация от предизборния щаб на БСП Троян


ПЛАТЕНА ПУБЛИКАЦИЯ, МЕСТНИ ИЗБОРИ 2015

Д Е К Л А Р А Ц И Я

        

         Уважаеми съграждани,

 

В щаба на БСП постъпват сигнали за натиск за гласуване.

В дните между двата тура общински съветници от ГЕРБ и от „Избор на Троян“  си позволяват да подлагат на натиск троянски работодатели, като предлагат работа и изгодни решения на бъдещия Общински съвет срещу гласове за кандидата за кмет инж. Димитър Шишков. С действията си те потвърждават нашите опасения – че става дума за опит Троянска община да стане поле на частни икономически интереси. Че им е нужен частен кмет и лични общински съветници, които да обслужват тези интереси. Видяхте на какво са готови опонентите ни, за да постигнат целите си – на анонимни манипулации в жълти медии, уронващи човешкото достойнство и авторитета на нашата община. Никой не застана зад тези лъжи с името си.

В щаба пристигат и сигнали за създаване на организация за  манипулиране на вота.

Ние се противопоставяме на това. Не приемаме, че община Троян е терен за употреба. Готови сме да сигнализираме прокуратурата за злоупотреба с власт.

Троянци, тези избори са избор за бъдещите четири години, но и избор за пътя на развитие на Троянска община за дълъг период от време напред. Трябва да решим – дали искаме да обслужваме нечии интереси или сме готови да отстояваме своята независимост, лична свобода и граждански права.  Ние избираме второто!

Нашият кандидат Донка Михайлова доказа, че има нужната почтеност, опит и компетентност, за да не рискуваме бъдещето на общината и да продължим да работим по вече започнатото. Знаем как да надградим положената основа с още много нови идеи и инициативи, които ще стартираме през следващите 4 години в диалог с вас – жителите на общината.

Знаем как да продължим!

 

ПРЕДИЗБОРЕН ЩАБ НА БСП – ТРОЯН

 

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ

Коментари